M. Žid 79.
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 10:30

3.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí pomohli hostům


Branky


79. M. Žid - 40. P. Hebert , 52. P. Hebert , 65. P. Hebert , 80. P. Hebert
0

Na ranní zápas se Bochov do Sadova konečně po dvou vynechaných zápasech konečně dostavil. Ovšem dostavili se pouze v deseti, což jak se ukázalo vůbec nevadilo. Domácí v druhém poločase také museli snížit svůj počet na hřišti po vyloučení Jana Rozhona.  Pošty se vyrovnali a hosté ukázali, že jsou lepším týmem, pokud na zápas přijedou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malá štěrbinka

Hostující Bochov šel do zápasu v deseti lidech a tudíž se nikdo nemohl divit, že hosté zvolili vyčkávací taktiku. Hosté bránili a čekali, co vymyslí soupeř. Sadov se snažil využít svoji početní převahu, ale přes dobře zformovanou obranu nedokázal projít a pokusy zdálky Miroslav Egert pochytal. V takovémto duchu se odehrával téměř celý poločas, ovšem ne celý. Ve 40. minutě se otevřela pro Bochov malá štěrbinka, kterou dokázal využít. Ze své obranné půlky hosté vykopli dlouhý bálon, který si na půlce převzal Petr Hebert. Od půlky šel prakticky sám na brankáře a svojí šanci využil a poslal desetičlenný Bochov do vedení 1:0. Příznívý stav si hosté udrželi až do kabiny.

Počty se vyrovnaly

Ani v druhé půli Bochov nezapomněl, že hraje v deseti a přes příznivý výsledek, zůstali hosté trpělivý. Trpělivost přinesla v 52. minutě ovoce, kdy opět Bochov těžil z brejku. Brejk zakončil krásnou patičkou opět Petr Hebert. Krátce po prvním gólu byli domácí nucení jít také do deseti.  Domácí Jan Rozhon, který v prvním poločase neoprávněně vstoupil na hrací plochu, obdržel druhou žlutou kartu za faul loktem. Od té doby se hrálo deset na deset a celá hra se přenesla na domácí půlku, kde úřadoval Bochov. Petr Hebert do konce zápasu ještě přidal dvě branky. Jednou svým soupeřům utekl, o přesné kolmé přihrávce za obranu. Po druhé to vyzkoušel z dvaceti metrové dálky, což přineslo ovoce a Petr Hebert slavil po čtvrté. Kromě Petra Heberta si gól také připsal domácí hráč Miroslav Žid, tudíž konečný stav zápasu 1:4.



Ohlasy k zápasu



FK SMB Bochov B
Radek Záluský: Přijeli jsme do Sadova v deseti, tudíž jsme museli hrát velmi opatrně a trpělivě. K trpělivosti se přidala velká bojovnost kluků, za kterou je musím pochválit a poděkovat.



Sestavy


Sokol Sadov
E. Novák [-] - M. Mrázek [-] , D. Malík [-] , R. Huňáček [-] - M. Jača [-] , P. Holub [-] , M. Křeháček [-] , M. Žid [-] - V. Žid [-] - J. Rozhon [-] , V. Žid [-]

FK SMB Bochov B
M. Egert [-] - B. Peha [-] , D. Hazucha [-] , Š. Šipula [-] , R. Vonšovský [-] , M. Vodička [-] , J. Gallšneider [-] , K. Buxbaum [-] , P. Hebert [-] , J. Dočkal [-] , K. Pacinda [-]

ŽK: 42. J. Rozhon - 15. Š. Šipula , 75. B. Peha . ČK: 55. J. Rozhon .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Ferkl Josef - PACINDA Kamil (N), MAZUCH Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku