1:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Božanov i v deseti otočil nepříznivé skóre


Branky


0

Další zápas se udál v Zábrodí, které hostilo Sokol Božanov. Božanovští dokázali zápas v deseti lidech otočit, a tak si ze Zábrodí odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas hrál do karet domácím

Do zápasu vlétli lépe domácí, kteří se již v 15.minutě ujali vedení. Protiútok po levé straně, centr do vápna, neshoda brankáře Skřivánka a stopera Novotného a následná teč hanuše, to vše vedlo k první brance zápasu. Ve 30. minutě přišla pro hosty z Božanova nepříjemná zpráva. Po druhé žluté, po druhém ostrém faulu, šel do sprch po červené kartě Martin Svědík. Pro Božanov velmi krutý trest, navíc ještě za nepříznivého stavu. Taktika hostí byla jasná, udržet výsledek do kabin. To se povedlo, a tak poločas skončil 1:0.

Neuvěřitelný obrat Božanova

V kabině si hosté řekli, že to takhle nepůjde, že zkusí máknout a zodpovědně utkání odehrají. A to se jim podařilo do puntíku změnit. První gól vstřelil v 50. minutě Petr Novotný. Jeho trestný kop, krásně tečovala zeď a míč jen zaplachtil za záda brankáře Raineta. Další gól vstřelil Bakeš, toho vyslal kolmicí kapitán Ervín Wilke. Bakeš si pak poradil s ostatními obráncemi a levačkou nedal brankáři žádnou šanci. Božanov hrál velmi takticky dobře, nikam se nehnal, nechal tvořit soupeře, což se nakoenc vyplatilo. Domácí totiž vůbec nemohli najít recept na obranu v čele s Novotným a brankářem Skřivánkem. Poslední hřebíček do rakve zasadil v 64. minutě Novotný, který hlavičkou z rohu chladnokrevně skóroval. Zápas tedy v deseti lidech Božanovští zvládli, především díky velké bojovnosti, efektivitě a skvělé taktice.



Ohlasy k zápasu


Sokol Zábrodí
Roman Rainet - Zábrodí: Dnešní zápas jsme si bohužel prohráli úplně sami.

Sokol Božanov
Ervín Wilke - kapitán hostujících: Tým musím pochválit za takticky zvládnutý hlavně první poločas a za celkovou bojovnost, která nám dopomohla ke skvělému obratu.



Sestavy


Sokol Zábrodí
R. Rainet [-] - L. Janko [-] , J. Čejchan [-] , J. Hanuš [-] , M. Vojtěch [-] , M. Bořek [-] , T. Rompotl [-] , P. Holbik [-] , O. Frinta [-] , J. Dvořák [-] (34. K. Novák [-] ) , P. Kaválek [-]

Sokol Božanov
J. Skřivánek [-] - M. Bakeš [-] , E. Wilke [-] , M. Viola [-] , R. Kratochvíl [-] (62. D. Bažout [-] ) , M. Svědík [-] , P. Exner [-] , P. Novotný [-] , T. Klicpera [-] , R. Dlouhý [-] , P. Exner [-]

ŽK: 75. L. Janko - 10. M. Svědík , 85. P. Novotný . ČK: 30. M. Svědík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - BURDYCH Josef (N), GAGO Vratislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku