4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 15:00

5.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stárkov na vítězné vlně


Branky


0

V předposledním kole sezony se mezi sebou utkaly celky Stárkova a Veulých kol, Stárkov tedy vyhrál a Otovice prohrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat domácích

Do utkání za skvělého počasi pro fotbal vlétlli lépe hosté z Otovic. Hned v 5. minutě po špatné malé domů jednoho z obránců si míč vzal mladičký Milan Korityak, který s přehledem překonal brankáře Kučeru. Poté se hry ujali domácí. Vytvořili si velmi velký tlak, který vyústil v dokonalý třígólový obrat. Po půlhodině hry se hlavičkou prosadil dorostenec Kylar. Tentýž hráč vstřelil druhou branku o dvě minuty později. Teď to nebylo hlavou, ale naopak levačkou, kterou krásně obstřelil brankáře Pokorného. Ve 38. minutě se podařilo jit domácím do dvoubrankového vedení. Na 3:1 zvyšoval výstavní dělovkou ostrostřelec Jan Bárta. V první půli se ukázala jasná převaha domácí, kteří zaslouženě výsledek ještě do poločasu stihli otočit a mohli jít daleko spokojenější do kabin.

Neproměňování šancí

V převaze a neustálém tlaku domácí v druhém poločase pokračovali. Otovice se v herním projevu trochu zlepšily, pár šancí si vytvořily, jenže k ničemu. To domácí vytvořili pár šancí, asi takových pět jich spálil nešťastník Vencl, který si klidně mohl připsat alespoň hattrick. Ovšem toho velice chtěného gólu se dočkal. V 72. minutě utekl celé obraně Otovic a krásně to trefil pod břevno - 4:1. Domácí už žádný gól nedali, a tak si za ideálního počasí připsali velmi zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Stárkov
Václav Kučera - trenér domácích: Dnes velmi zasloužené tři body pro nás. Jsem rád za náš velmi zlepšený herní projev v utkání.

Sokol Otovice
Luboš Kudláček - hráč Otovic: Bez komentáře.



Sestavy


Sokol Stárkov
V. Kučera [-] - M. Urban [-] , L. Novák [-] , J. Bárta [-] , T. Kylar [-] (80. P. Říha [-] ) , L. Kučera [-] , Z. Vencl [-] , M. Šmatlán [-] (62. J. Tobiáš [-] ) , O. Vágner [-] (67. M. Šípek [-] ) , L. Lokvenc [-] , K. Köhler [-]

Sokol Otovice
K. Pokorný [-] - J. Dziak [-] , M. Korityák [-] , J. Panchártek [-] , P. Vogel [-] , P. Franc [-] , V. Franc [-] , T. Korityák [-] , L. Kudláček [-] , Z. Vacek [-] , P. Motyčák [-]

ŽK: 45. L. Novák , 79. L. Kučera .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Tůma Lukáš - KYLAR Petr (N), GORGÁN Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku