Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stárkov nadělil šestku


Branky


0

Ve 4. kole skupiny "O umístění" přivítal doma Stárkov rezervu Meziměstí. O vysoké výhře rozhodl skvěle zvládnutý druhý poločas od domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meziměstí se v první půli drželo

Do Stárkova přijeli hosté pouze v desetičlenné sestavě, což bylo určitě velmi rozhodujícím faktorem po celé utkání. Domácí tedy od začátku drželi míč, soupeře tlačili, vytvářeli si šance, které avšak neproměnili, jednu takovou tutovku měl Kanoszay, ale bez úspěchu. Hosté byli také nebezpeční, hrozili hlavně z protiútoků. Smůlu domácích protrhl dělovkou pod břevno Jan Bárta. Meziměští tento, ještě příjemný, stav v deseti do poločasu udrželi.

Brankostroj domácích

Domácí do druhé půle vlétli rovnou po hlavě, v 52. minutě poslal domácí do dvoubrankového vedení křižnou střelou do protipohybu brankáře Lukáš Novák. O šest minut později se podařilo hostům snížit. Bleskový protiútok a skvělé zakončení Albína Poliaka. Hned za minutu se skóre měnilo. Svůj první gól v zápase vstřelil Martin Kanoszay, který bezchybně zakončil centr hlavou. Za chvíli přidal tento hráč druhý gól. Jak přes kopírák, by se dalo říct. Centr ze strany a krásně hlavou k tyči. Tento, spíše sváteční, střelec zkompletoval za třináct minut hattrick. Po ruce jednoho hráčů z Meziměstí pískl sudí Škoda penaltu. Na tu se samozřejmě postavil Kanoszay a dokonale tak zkompletoval velmi bleskový hattrick. Následovala velká radost a sundání dresu, po kterém následovalo samozřejmě žluté napomenutí. Závěrečný šestý gól přidal Říha, který už jen dorazil nebezpečnou střelu Vágnera. Zápas tedy skončil velkou nadílkou domácích, kteří si tři body zcela jasně zasloužili.



Ohlasy k zápasu


Sokol Stárkov
Václav Kučera - trenér domácích: Hosté k nám přijeli jen v deseti, tudíž my jsme chtěli zápas rozhodnout už v první půli., ve které se ještě drželi. Poté jim došli síly, čehož jsme využili a zaslouženě jsme vyhráli.




Sestavy


Sokol Stárkov
M. Pročko [-] - M. Urban [-] , L. Novák [-] , J. Bárta [-] , T. Kylar [-] (75. P. Říha [-] ) , M. Kanozsay [-] (71. J. Tobiáš [-] ) , M. Žid [-] (38. V. Pročko [-] ) , O. Vágner [-] , M. Houštek [-] , L. Lokvenc [-] , K. Köhler [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí B
O. Slovák [-] - D. Haluška [-] , P. Khop [-] , J. Škoda [-] , R. Hromas [-] , A. Poliak [-] , V. Smrček [-] , P. Ptáček [-] , V. Mareš [-] , P. Smrček [-]

ŽK: 65. L. Novák , 71. M. Kanozsay - 65. J. Škoda , 81. A. Poliak .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Škoda Martin - KYLAR Petr (N), HÁNA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku