Body zůstaly ve Stárkově


Branky


7. M. Urban , 28. T. Kylar , 42. J. Bárta - 13. N. Ben , 88. N. Ben (p.)
0

Poslední zápas 3. kola se odehrál ve Stárkově. Stárkov potřeboval na jaře nutně zabrat, a to se mu nakonec povedlo, když jednobrankovým rozdílem vyhrál 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi zajímavá první půle

Do Stárkova přijely Křinice ve velmi oslabené sestavě, kromě brankáře Víta jim chyběli další čtyři hráči základní jedenáctky. Zápas začal opatrně, oboustranně se nehrál moc lákavý fotbal, chvílemi to bylo velmi nepřesné od obou celků. Do vedení se jako první dostali domácí. Michal Urban byl poslán "českou" uličkou sám na brankáře a nemýlil se. Vyrovnání přišlo velmi rychle. Špílmachr Křinic Jamel z přímého kopu skóre vyrovnal, a to ve 13. minutě. O 15. minut později se do vedení dostal zase domácí celek. Stárkovský benjamínek Tomáš Kylar si ze tří křinických hráčů udělal kuželky, mezi kterými udělal velmi rychlý slalom a řítil se sám na brankáře Vinše. Toho lišácky překonal a sklízel jen samou chválu za tuto individuální akci. Tentokrátse hostům srovnat nepodařilo, naopak domácí svůj náskok ještě navýšili. Po trestném kopu, který dobře sehráli domácí a po zmatkování rozhodčího, se trefil Jan Bárta. 

Křinice jen v samotném závěru výsledek zkorigovaly

Druhá půle byla vyrovnaná stejně jako ta první. Hrálo se prakticky nahoru dolů s větším počtem šancí na obou stranách. Za hosty pálil vedle Josef Kovač, který měl dvě velké šance, i přesto ale odehrál velmi skvělé utkání. Z tábora domácích nastřelil jen tyč Lukáš Novák. Stárkov skoro celou dobu druhého poločasu držel dvoubrankovou výhodu. Tu ale překazil Jamel. Sudí Lokvenc nařidíl totiž v samotném závěru pokutový kop, který technicky nadaný záložník s přehledem zakončil a kosmeticky upravil celkový výsledek utkání na 3:2. A tak se dnes ze tří body radovali Stárkovští, kteří protrhli smůlu a konečně v druhé části sezóny bodovali.



Ohlasy k zápasu


Sokol Stárkov
Václav Kučera - trenér domácích: Dnes bych chtěl vyzdvihnout výkon mladíka Kylara a také i celý tým. Jinak jsou to pro nás zasloužené tři body.

Sokol Křinice
Josef Fajstl - trenér hostů: Velmi špatný výkon z obou stran, dnes se moc fotbal totiž nehrál, což asi zapříčinilo velké vedro.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - KYLAR Petr (N), LHOTSKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku