Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 15:00

1.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziměstí si doma poradilo se Stárkovem


Branky


0

V dalším zápase o umístění hostila rezerva Meziměstí Sokol Stárkov. Domácí zvádli lépe zápas a vyhráli 4:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu vyšel lépe domácím

Hosté dorazili do Ruprechtic ve zcela slepené sestavě. Domácí vlétli do zápasu velmi aktivně. Hned totiž v 6. minutě vstřelil šťastný gól z trestného kopu Jakub Kubeček. Hosté mohli rázem odpovědět, do samostného nájezdu se vydal Michal urban, kterému byl ale nakonec míč jen vypíchnut. Hráči Meziměstí byli lepší, celkově hru kontrolovali, hosty ze Stárkova sem tam dovolili nějakou pološanci, to však nebylo nic vážného. Už to vypadalo, že poločas skončí 1:0. Jenže to nechtěl připustit Jakub Kubeček, který utekl po pravé straně a brankáři Pročkovi křiznou střelou nedal ani kousek sebemenší šance.

 

Domácí si vedení zkušeně pohlídali

Druhý poločas pokračoval ve stejném trendu jako ten první. Domácí pořád pokračovali ve stejné hře, Stárkovští i díky prostřídání se zvedli, chvílemi domácí tým herně převyšovali. Hosté mohli zápas zdramatizovat, jenže neproměnili šance, které si pracně vytvořili. Klíčový moment, který pravděpodobně rozhodl utkání se stal v 70.minutě. Při akci na pravé straně se zranil jeden z obránců Stárkova, hra ale pokračovala, při následném závaru ve velkém vápně si našel míč Jakub Kubeček, který tak zkompletoval čistý hattrick! Další, v pořadí čtvrtý gól vstřelil z mladík Pavel Khop. Stárkovu se přeci jen podařilo vsítit alespoň ten čestný gól. Po rohovém kopu se pět minut před koncem z rohového kopu prosadil jan Bárta. Nic zajímavého se už nestalo, tím pádem body zůstali domácím, určitě zasloužěně.



Ohlasy k zápasu



Sokol Stárkov
Václav Kučera - Stárkov: Zápas byl hodnotil jako vyrovnaný, škoda zbytečných branek a první půle, v té druhé jsme už hráli daleko lépe.



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí B
D. Haluška [-] - J. Kubeček [-] , J. Ptáček [-] , P. Bouška [-] (46. A. Poliak [-] ) , R. Hromas [-] , P. Smrček [-] , O. Slovák [-] , J. Matusek [-] , V. Smrček [-] , J. Škoda [-] , V. Mareš [-]

Sokol Stárkov
M. Pročko [-] (46. O. Vágner [-] ) - D. Konrát [-] , M. Urban [-] , M. Kanozsay [-] (46. V. Kučera [-] ) , K. Köhler [-] , J. Bárta [-] , Z. Vencl [-] , M. Žid [-] , M. Šmatlán [-] , M. Houštek [-] , M. Šípek [-]

ŽK: 33. P. Bouška , 40. V. Smrček - 55. M. Šípek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Škoda Martin - JARÝ Zdenek (N), KYLAR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku