1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 15:00

9.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov se dočkal třetí výhry za tři body, porazil těsným rozdílem Oloví


Branky


0

Pro skupinu o šesté místo je sezóna pryč. Je dohráno! Poslední zápas dohrály okolo páté sobotní hodiny týmy Oloví a Rychnova, které si to v přímém souboji rozdaly o třetí místo ve skupině. Oloví ale k zápasu přistoupilo trochu veseleji a především si chtělo poslední zápas užít, a to v co největším počtu hráčů. Takže byl Rychnov po celou dobu o něco lepší, a i přes to, že od desáté minuty prohrával, utkání nakoenc dokázal zaslouženě vyhrát a třetí příčka je jeho. Oloví tak končí v celé sezóně předposlední, hůře na tom jsou už jen Jindřichovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oloví začalo šťastným gólem, ale Rychnov vymyslel skvělé střídání

 Oloví začalo zápas skvěle, a i když toho do desáté minuty příliš nepředvedlo, dočkalo se v ní rychlého vedení. Při rohovém kopu totiž v blátě Jakub Hofman podklouzl a míč sotva odkopl, přesto pomalu dojel až do šestnáctky v níž k němu doběhl Daniel Ďásek, který otevřel skóre celého zápasu. Pak se ale zranil rychnovský Body, který musel ze zápasu odstoupit a nahradil ho Jan Jedlička. To byla ale vskutku skvělá náhrada. Už v sedmnácté mintuě se totiž po lajně perfektně uvolnil mezi nohami spoluhráče Peterka, který zatáhl míč až k vápnu a centroval rovnou na Zelenku, jehož hlavička se ale od břevna odrazila právě k Janu Jedličkovi, který svým prvním gólem v sezóně, a posledním zároveň, vyronval na 1:1. A tak se hrálo zase od nuly. Rychnov měl ale navrch, domácí si hráli se sestavou a nechávali hrát všechny hráče, a tak se není ani čemu divit, i přesto však Rychnov další branku nevstřelil a do šaten se muselo odcházet za vyrovnaného stavu.

Liebl rozhodl o výhře Rychnova

I ve druhé půli měl Rychnov určitě navrch, a také se po patnácti minutách dočkal ukořistění kýženého vedení, když se míče na poloviěn ujal Zdeněk Liebl, který vzal vše na sebe, obešel tři hráče, jednoho dokonce dvakrát a chladnokrevně zakončil. Ani v této půli se však pytl s bankami neroztrhl, a tak zůstávalo slabší Oloví stáel ve hře. Moc si toho však vytvořit nedokázalo. Rychnvo měl zápas v podstatě pod kontrolou, i když při pohledu na tu první branku, si ničím jistý být nemohl. Přesto mu jedna jediná branka ve druhé půli nakonec k zasloužené výhře a třem bodům stačila. Třetí místo je jeho.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
Jakub Hofman: Hráli jsme poslední zápas, a tak jsme postavili sestavu tak, aby si zahráli všichni a všude, takže jsme to Rychnovu hodně usnadnili. Sice jsme vedli, po takové komické situaci, z níž padl gól, ale pak Rychnov zabral a byl lepší. Zaslouženě nakonec vyhrál.

SK Dolní Rychnov B
Jan Kříž: My jsme nezačali dobře, zranil se nám jeden hráč a brzy jsme prohrávali, ale vzápětí jsme právě kvůli tomu zranění prostřídali, a to se vyplatilo. Střídající hráč vyrovnal nádhernou střelou. na 1:1, což byl také výsledek poločasu. Ve druhé půli bych řekl, že jsme byli už trochu lepší a zaslouženě jsme vyhráli. S utkáním jsme určitě spokojeni, třetí místo ve skupině je pro nás po nepovedené sezóně úspěch.



Sestavy


SK Oloví
M. Kapuš [-] - F. Hrubec [-] , L. Svitič [-] , D. Ďásek [-] (67. A. Krämer [-] ) , T. Havlíček [-] , J. Hofman [-] , D. Hilko [-] , M. Erps [-] (55. T. Nestrojil [-] ) , T. Peleška [-] , L. Doboš [-] , P. Trávníček [-]

SK Dolní Rychnov B
F. Křenek [-] - M. Peterka [-] , T. Zelenka [-] , K. Kreysa [-] , D. Body [-] (13. J. Jedlička [-] ) , E. Klemm [-] , Z. Liebl [-] , P. Čučman [-] , J. Karas [-] , S. Miler [-] , K. Hylský [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: SZENDI Bohumil - MIČ Vlastimil (N), SEDLÁČEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku