L. Doboš 3. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 11:00

8.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava otočila zápas v Oloví a je opět na prvním místě


Branky


3. L. Doboš (p.) - 33. D. Juhár , 70. R. Reismüller
0

Utkání v Oloví se pro favorizovaný Baník zprvu nevyvjíjelo úplně nejlépe poté, co se domácí dostali velmi rychle do vedení. Ve zbytku utkání se ale Svatavě, sice s problémy, ale přeci, podařilo vývoj zápasu strhnout na svou stranu, takže nakoenc Baník zvítězil 2:1. To je pro svatavský tým velmi důležitá výhra a ještě důležitější body, které jí posouvají opět na první místo skupiny. Nové Sedlo má sice ještě dnešní zápas v JIndřichovicích před sebou a může se vrátit zase zpět do čela, ale pro něj to bude již poslední zápas sezóny zatímco Svatavu čeká ještě jeden v příštím týdnu. Rozhodnout se tak může už dne, pokud zvítězí Jindřichovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oloví nakopl pokutový kop

Oloví začalo zápas skvěle, okamžitě se natlačilo do pokutového území soupeře, tam byl jeden z domácích hráčů už ve druhé minutě faulován, a tak následoval pokutový kop, díky němuž dostal míč za záda brankáře Lukáš Doboš. Pak se ale hra uklidnila a začala se velmi rychle vyrovnávat. Divácky se hrálo nepříliš atraktivní utkání, šancí mo nebylo a hrálo se spíše opatrně. Možná o něco málo lepší, ale jen o drobek, byla lepší Svatava, která dokázala ještě do kocne poločasu urvat vyrovnání, které zařídil David Juhár. Do šaten se tak odcházelo za vyrovnaného stavu 1:1 a vše bylo otevřené.

Kapitán Reismüller rozhodl

Ve druhé půli se obraz hry absolutně nezměnil a diváci stále sledovali "nudu a šeď". Bylo jasné, že pokud se podaří vstřelit někomu branku, bude nejspíš tou rozhodující. Čekat se sice muselo dlouho, ale nakonec o tom, že penalty následovat nebudou, rozhodl symbolicky sám kapitán Svatavských, Radim Reismüller. Svatava se v posledních minutách maličko stáhla a jen kontrolovala výsledek. Bezzubé Oloví ale přesto nedokzalo míč procpat do sítě podruhé a vyrovnat tak, a tak nakoenc slavial Svatava tříbodové vítězství, které jí s velkou pravděpodobností posune k celkovému prvenství ve skupině.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
Sport Klub Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Já bych řekl, že jsme si výhru zasloužili, po dvě třetiny utkání jsme byli lepším manšaftem, a i když domácí spálili na začátku pár dobrých šancí, body se dělili spravedlivě. Přesto si myslím, že to byl náš nejhorší výkon v celé té nadstvabě. Ale bod se počítají.



Sestavy


SK Oloví
P. Lupták [-] - D. Hilko [-] , A. Krämer [-] , R. Štětina [-] , T. Havlíček [-] (28. T. Nestrojil [-] ) , J. Hofman [-] (68. L. Svitič [-] ) , M. Erps [-] , S. Benešovský [-] , T. Peleška [-] , L. Doboš [-] , P. Trávníček [-]

TJ Baník Svatava
P. Harvalík [-] - M. Šváb [-] , P. Thiele [-] (74. Z. Štípek [-] ) , M. Kasl [-] , P. Popovič [-] , R. Holub [-] , A. Lídl [-] , Z. Repík [-] , D. Juhár [-] , R. Reismüller [-] , L. Pech [-]

ŽK: 60. P. Popovič .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hodač Petr - MIČ Vlastimil (N), REISSMÜLLER Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku