Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

6.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rychnov poslal Jindřichovice na dno


Branky


0

Dolní Rychnov byl po zápase s Jindřichovicemi, ale jistě i během něj, neskonale šťastný. Ještě pětadvacet minut před koncem totiž porhrával proti očividně lepším Jindřichovicím o dvě branky, a pak, aniž by se na vzhledu utkání cokoli změnilo, se stal snad zázrak. Dolní Rychnov se v krátkém sledu trefil třikrát za sebou a zápas nepochopitelně otočil. Kdo utkání sledoval, nevěřil svým očím. S tímto ochromením už si hosté poradit nedokázali a nakoenc v přímém souboji o předposlední příčku padli. Rychnov se tak s osmi body dotáhl na třetí Oloví a Jindřichovice se z pěti body topí na dně tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichovice měly navrch, ale trefily se jen jednou

Na oko byla hra zdánlivě vyrovnaná a až nudná, ale pokud se podíváme na poločas vcelku, tak měly navrch rozhodně Jindřichovice, které si narzodíl od domácího celku dokázaly občas vytvořit i větší šanci a zahrozit. Jejich problémem se ale později ukázlo být to, že využili jen jediné z nich, když se ve dvanácté minutě prosadil Petr Fojtík. Od té doby však utrum. Šance byly ael branky chyběly. Jinřichovice si však udržely alespoň vedení 1:0, a tak před druhou půlí byly stále v celkem dobré pozici.

Velká střídací akce a tři rozhodující slátaniny

Ve druhé půli zahájil Rychnov velkou střídací akci a oživil hru snad na pěti postech a většinu svých sil vrhnul do ofenzivy. Lepší však stále nebyl, jen zvládal Jindřichovicím lépe sekundovat a už jim nedovoloval se tak často dostávat do šancí. Sám si ael také žádné nevytvářel, a když v šedesáté minutě zvýšil Petr Fojtík na 2:0 pro hosty, zdálo se, že je rozhodnuto. Pak ale zaúřadoval osud a štěstí. Rychnov dostal asi po pěti minutách balón do vápna, kde se jej snažil odkopnout Mika, ale namísto toho přihrál balón přímo na nohu Davidu Šefrnovi, a ten snížil na 1:2. O necelé dvě minuty déle se v podobném zmatku nejlépe zorientoval Vlastimil Verner, jehož střelu brankář ještě trochu podcenil a bylo vyrovnáno. Neuvěřitelné. Pak si dal Rychnov chvíli pauzu a opět se hrálo nezáživné vyrovnané utkání bez šancí. V pětasedmdesáté minutě ale z míst poblíž půlící čáry zkusil své štěstí Václav Šantora, jehož pokusz přímého kopu však domácí brankář neodhadl a nečekaně balón podběhl. Dolní Rychnov tak vedl 3:2 a měl blízko ke třem bodům. Ty nakoenc dokázal zejména díky většímu zbytku sil v závěru uhájit a stal se tak velmi šťastným vítězem.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
Jan Kříž: My jsme nezačali nejlépe a dostali jsme poměrně rychle první gól, ale řekl bych, že poté byla už po zbytek utkání hra vyrovnaná. My jsme ve druhé půli ale trochu prostřídali, hru jsme oživili, vrhli jsme vše do útoku a podařilo se nám zápas otočit. Navíc nám pomohla i trocha toho štěstí při rozdílové brance, kdy nám pomohla chyba jejich brankáře. Kluky ale musím pochválit za perfektní kolektivní výkon a děkuji jim, že se za stavu 0:2 nepoložili a zápas otočili. Byl to pěkný bojovný výkon. A vypíchnout bych chtěl ještě hru v podání našeho benjamínka Davida Šefrny, který odehrál parádní zápas.

FK Jindřichovice
Josef Surový: My jsme byly v první půli určitě lepší, Rychnov se nezmohl na nic, neměl jedinou šanci, kdežto my jsme mohli dát klidně pět branek. Ve druhé půle soupeř trochu prostřídal a hru celkem vyrovnal, ale pořád si nevytvářel šance. Dal ale tři takové slepené, kuriózní branky a zápas otočil. Zkrátka mu bylo přáno, nevím, co k tomu říct. Prostě dali víc gólů a vyhráli.



Sestavy


SK Dolní Rychnov B
T. Zelenka [-] - V. Šantora [-] , D. Šefrna [-] , P. Čech [-] (68. J. Kasal [-] ) , K. Kreysa [-] (54. Z. Liebl [-] ) , A. Tirinda [-] , V. Verner [-] , P. Čučman [-] (46. J. Karas [-] ) , P. Mentlík [-] (46. J. Kříž [-] ) , S. Miler [-] , K. Hylský [-]

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - J. Fujan [-] (49. J. Lavrenčík [-] ) , L. Rehák [-] , K. Surový [-] , P. Rau [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , J. Račák [-] , J. Mika [-] , M. Truhlář [-] (68. P. Horvát [-] ) , J. Lavrenčík [-]

ŽK: 16. S. Miler - 55. J. Mika , 80. L. Rehák .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Bubanec Miroslav - SINKULE Martin (N), PROCH Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku