Svatava šlape po rozdělení skvěle, tentokrát si poradila s Jindřichovicemi


Branky


0

Před sezónou od Svatavy všichni čekali určitě více, než Svatava dlouho předváděla. Ke konci základní čáasti už se ale začala rozehrávat a nyní už je daleko silnější, než byla předtím a stává se z ní jeden z favoritů skupiny o šesté místo. To potvrdila ve čtvrtém kole výhrou v Jindřichovicích, kde se, jak je známo, body sbírají opravdu velmi těžko. Svatava si ale poradila skvěle, do vedení ji už v první půli dostal dvěma zásahy Petr Thiele a tento náskok už pak Baník uhájil, a tak se po zisku dalších tří bodů posunul na druhé místo se ztrátou jednoho bodu na první Nové Sedlo. O to jí ale už v příštím kole bude moci připravit Oloví, Svatava bude mít totiž volný víkend.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svatava zaskočila Jindřichovice rychlým zásahem

Baníku perfektně vyšel vstup do utkání, v němž se okamžitě ujal iniciativy a už v páté minutě otevřel zásluhou Petra Thieleho skóre. Po první brance se všek hra už vyrovnala a hrálo se poměrně opatrné utkání bez větších šancí. Přesto měla Svatava stále trochu více ze hry, z čehož nakonec vyústila chyba domácího obránce, který dostal do velké šance Petra Thieleho, kterému sice jeho pokus příliš nesedl, ale i tak zamířil přímo do branky. To znamenalo, že o něco aktivnější Svatava odcházela do šaten disciplinovaně uhájeným náskokem 2:0 a měla perfektně nakročeno k výhře.

Svatava bránila, ale Jindřichovicím to nepomohlo, zahodily i penaltu

Ve druhé půli ale Svatava zvolila defenzivní taktiku a málem se jí to i několikrát vymstilo. Dostat se z prekérních situací, které pramenily z převahy Jindřichovic, jí ale vždy trochu pomohlo štěstí. Domácí střelci byli totiž nepřesní, nebo málo důrazní, takže k brace vždy maličko chybělo. Jindřichovice nedokázala ve druhé půli nakopout k obratu ani penalta, kterou zahodil střelou nad branku Karel Surový. Domácímu tým zkrtka přáno nebylo, a tak nakonec Svatava dokázala svůj náskok uháji ta dojít si pro tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
Josef Surový: Svatava dala hned v páté minutě rychlý gól, ale poté se hra vyrovnala. Jenže asi ve třicáté minutě vymyslel náš bek velkou hrubku a hosté dokázali zvýšit. Kdybych to měl shrnout, tak si ale soupeř po první půli vedení zasloužil, byl lepší a měl více ze hry. Ve druhé ale bránil a my jsme byli už lepší, ale bohužel jsme nevsítili, nevyužili jsme ani penalty a nakonec jsme prohráli. Se druhou půlí jsme tedy už celkem spokojeni, ale rozhodovalo se v té první. Soupeř si zasloužil tři body více.

TJ Baník Svatava
Baník Svatava: Svatava se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku