3:0
(1:1) kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 13:30

6.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání dvou týmů bylo předčasně ukončeno po inzultaci hlavního rozhodčího


Branky


0

     Pátý tým tabulky přívítal na svém travnatém hřišti hráče Sokola Teplá. Oba týmy měly před tímto zápasem po osmi bodech a očekávalo se velmi vyrovnané utkání.  Toto utkání se však  z důvodu inzultace hlavního rozhodčího nedohrálo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do začátku prvního poločasu nastoupily oba týmy s odhodláním střelit rychlý gól. Po vzájemném oťukávání si oba týmy vytvořily řadu šancí, ale ani jednomu z nich se nepodařilo střelit rychlý gól.  Ke konci prvního poločasu se po akci hostů ve 39.min. uvolnil hráč Teplé Filip Helenbai a svojí střelou do branky domácího gólmana Petra Dohnala otevřel skóre utkání na 0:1.  Po tomto inkasovaném gólu se domácí nenechali zahanbit a ve 41. min. střelil vyrovnávací gól Pavel Schiereich.  Do konce prvního poločasu se již nic zásadního nestalo a oba týmy šly do kabin se stejným poměrem střelených branek. 

     Do druhého poločasu hlavní rozhodčí Václav Vošmik přivedl hráče obou týmů skoro v nezměněných sestavách.  Domácí tým se nestačil pořádně rozkoukat a ve 48.min. se opět k míči dostal střelec prvního gólu Filip Helenbai a navýšil skóre pro hosty z Teplé.  Domácí se snažili o vyrovnávací branku, ale brankář hostů Michal Bydžovský za svá záda  další gól nepustil. Přibližně v 63. min. byla odpískaná penalta pro domácí tým. Z této penalty však vyrovnávací gól nepadl. V 64.min. hlavní rozhodčí vyloučil hostujícího hráče po druhé žluté kartě Davida Nováka za podražení soupeře z boku při souboji o míč. Uvedený hráč po malé chvilce však v zápětí přišel k hlavnímu  rozhodčímu a v návalu steku strčil rozhodčího a tento upadnul   na zem. Po této inzultaci, byl tento zápas předčasně ukončen.

Uvedené jednání hostujícího hráče bude mít dohru před disciplinární komisí. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Teplá
Jan Pavlík ( vedoucí mužstva): " Vyrovnané utkání v prvním poločas, druhý poločas do zkratu našeho hráče byl z naší strany lepší, ale zápas se nedohrál. Dle mého názoru byla celá situace nezvládnuta jak ze strany hlavního rozhodčího po špatně odpískané penaltě tak následně i ze strany našeho hráče."



Sestavy


TJ Hrozňatov
P. Dohnal [-] - P. Břicháček [-] , J. Kaššai [-] , P. Kaššai [-] , P. Kozák [-] , M. Vondruš [-] , E. Ďurčák [-] , D. Karhan [-] (58. P. Komárek [-] ) , T. Cihla [-] , M. Lýsek [-] , P. Schiereich [-]

TJ Sokol Teplá
M. Bydžovský [-] - A. Erhard [-] , R. Mydloch [-] , P. Dvořák [-] - M. Duraj [-] (46. R. Kozic [-] ) , J. Bartoška [-] (36. F. Vopička [-] ) , D. Novák [-] , F. Helembai [-] , R. Fišer [-] , R. Novák [-] - L. Pavlík [-] -

ŽK: 31. D. Novák . ČK: 64. D. Novák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Vošmik Václav - ŠUMA Jakub, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.