6:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2016 18:00

10.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra Nový Kostel deklasovala hráče z Velké Hleďsebe


Branky


30. M. Glazer , 37. A. Smik , 61. M. Glazer , 77. M. Glazer , 85. V. Mleziva , 89. M. Glazer - 29. M. Švarc
0

     V součastné době čtvrtý celek Jiskra Nový Kostel na svém domácím hřišti deklasovala poslední celek tabulky Sokol Velká Hleďsebe rozdílem třídy

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do prvního poločasu nastoupili domácí hráči v dobré sestavě a na soupisce náhradníků bylo  plně obsazeno, což se o hostující hráčích nedalo říct. Hosté přijeli pouze o jedenácti hráčích.

Průběh prvních minut tohoto utkání, byl zatím vyrovnaný a obě mužstva si teprve hledala cestu jak pokořit brankáře. Domácí měli vícce ze hry, ale první gól střelili však hostující hráči po zdařilé akci, kdy se k míči dostal hostující Michal Švarc a ve 29. min. prostřelil domácího brankáře Martina Buchnera. Celkem překvapivě 0:1. Domácí hráči však od tohoto momentu zvýšili obrátky a již po minutě srovnali stav utkání na 1:1. Úspěšným střelcem, byl za Jiskru Martin Glazer. Další gólovou trefu zařídil svoji střelou ve 37. min. Adam Smik. Stav byl 2:1. Do konce prvního poločasu se již brankové skóre nezměnilo.

     Začátek druhého poločasu byl totožný jako první minuty první půle. Oba týmy na úzkém domácím hřišti si vypracovaly několik šancí, ale kýženého gólu se zatím 45 přihlížejících diváků nedočkalo. Domácí hráči však postupem času byli více aktivnější a svými dlouhými nákopy byli větší hrozbou před hostujícím brankářem než hosté. V 61. min. se jim zdařila akce a na konci byl domácí Martin Glazer, který navýšil skóre na 3:1. Hosté po tomto inkasovaném gólu nevěděli kam dříve skočit a v 77. min. se opět změnilo skóre na 4:1 po brankovém zásahu dobře hrajícího Martina Glazera. Utkání bylo zcela v režii domácí Jiskry, která založila protiútok ve středu hřiště a na jeho konci byl v 85. min. Václav Mleziva, který prostřelil hostujícího brankáře a kapitána Dominika Kutila. Stav byl již 5:1. Už se zdálo, že hosté odjedou s nářezem  pěti gólů, ale proti tomuto, byl opět nejlepší střelec za domácí Martin Glazer, který vsítil 6 branku svého týmu. Tento hráč, byl nejvíce aktivním střelcem a to s pěti brankami.

Domácí Jiskra zaslouženě vyhrála na domácím kolbišti 6:1 nad Sokolem. Hlavní rozhodčí utkání Václav Vošmik udělil na každé straně po jedné žluté kartě.



Sestavy


TJ Jiskra Nový Kostel
M. Buchner [-] - D. Smrčka [-] , A. Smik [-] , P. Temňák [-] , V. Šmat [-] , V. Mleziva [-] , V. Hruška [-] , T. Dinga [-] , M. Bikar [-] , M. Glazer [-] , M. Ščasný [-]

TJ Sokol Velká Hleďsebe
D. Kutil [-] - L. Kutil [-] , M. Vítek [-] , J. Šlechta [-] , M. Švarc [-] , P. Špalek [-] , L. Baťko [-] , B. Labaj [-] , V. Vránek [-] , A. Novák [-] , M. Vrána [-]

ŽK: 65. V. Mleziva - 85. V. Vránek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Vošmik Václav - VANĚČEK Miroslav (N), VODIČKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.