3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 13:00

8.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání nakonec díky penaltám zvládli hráči Jiskry


Branky


16. A. Smik , 68. O. Netrval - 14. P. Pícl , 65. J. Marek
0

     Domácí hráči přivítali na svém hřišti Sokol Stará Voda a vyrovnané utkání rozhodly až pokutové kopy, ve kterém zvítězila Jiskra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do prvního poločasu postavil domácí trenér Karel Michalčák velmi solidní sestavu. Měl 4 hráče na střídačce, zato hráči Staré Vody neměli nikoho. První poločas byl na obou stranách velmi vyrovnaný a skóre tohoto utkání otevřel svojí střelou ve 14. min. hostující Pavel Pícl.  Domácí se však nenechali zahanbit a po zdárné akci srovnali skóre v 16.min. po střele Adama Smika.  Stav utkání byl 1:1.  Oba týmy si vytvořily řadu příležitostí, ale ani jednomu z nich se nepodařilo střelit branku do soupeřovi sítě.  Hlavní rozhodčí Jiří Topinka udělil ve 29.min. žlutou kartu na straně domácích i hostujících. Do konce prvního poločasu se již 50 diváků dalšího gólu nedočkalo. 

     Do druhého poločasu obě mužstva nastoupili v nezměněných sestavách a obraz hry byl vyrovnaný jako v prvním poločase. Oba týmy si na malém hřišti v Novém Kostele vytvořily několik slibných šancí, kdy tím šťastnějším týmem byli opět hosté a v 65.min. navýšili skóre na 1:2 po střele Jiřího Marka.  Domácí hráči stejně jako v prvním poločase po 3.minutách srovnali na 2:2, kdy šťastným střelcem za domácí byl Oldřich Netrval.  Do konce 90.minuty žádná branka již nepadla a obě mužstva šli do penaltového rozstřelu. 

Domácí zvítězili pěti zásahy

     Po 90.minutách šla pětice hráčů z každého týmu na penaltový rozstřel, kdy tím úspěšnějším týmem byla Jiskra Nový Kostel, kdy se její hráči trefili pětkrát do sítě soupeřova brankáře a připsali si dva body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stará Voda
Dušan Gujda ( trenér): " Zápas byl podle mě vyrovnaný, mohli jsme dát více gólů, stejně jako soupeř. Dle mého názoru, rozhodčí pro nás neodpískal penaltu, to by taky rozhodlo a jeden gól byl z ofsajdu. Ale nakonec to byla remíza, to se nedá nic dělat. Dobrý bod."



Sestavy


TJ Jiskra Nový Kostel
M. Buchner [-] - D. Smrčka [-] , O. Netrval [-] , P. Temňák [-] , A. Smik [-] , V. Mleziva [-] , P. Dinga [-] , T. Dinga [-] (72. R. Badinka [-] ) , P. Pittroff [-] , V. Hruška [-] , R. Hoyer [-] (52. M. Badinka [-] )

TJ Sokol Stará Voda
P. Schlosser [-] - L. Vondruška [-] , J. Richter [-] , R. Pecher [-] , J. Marek [-] , S. Knap [-] , T. Hradský [-] , D. Gujda [-] , O. Buček [-] , M. Buchta [-] , P. Pícl [-]

ŽK: 29. R. Hoyer - 29. J. Marek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Topinka Jiří - VANĚČEK Miroslav (N), KUBART Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.