0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

4.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládl Nový Kostel


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V neděli 17.4.2016 se v Křižovatce konalo DERBY dvou týmů hrajících ve skupině o 9 - 16 místo místního okresního přeboru. Oba dva týmy nastoupily téměř s nejlepšímy sestavami,takže se čekal pěkný a útočný fotbal. První poločas začal velmi rozháranou hrou uprostřed hřiště,kdy si ani jeden z týmů nevytvářel žádné vyložené příležitosti. Zhruba ve 28. minutě se po standartní situaci ( rohovém kopu hostí ) nejlépe zorientoval v malém pokutovém území hráč Daniel Smrčka a dostal Nový Kostel svým gólem do vedení 1:0. Tým Křižovatky neskládal zbraně a ve 34 minutě si vytvořil vyloženou šanci,kterou výborným zákrokem zlikvidoval brankář týmu Nový Kostel Buchner Martin a následnou dorážku poslal útočník Křižovatky daleko mimo prostor hřiště. Žádné další vyložené gólové příležitosti se už nekonaly a tak končil první poločas se skórem nelichotivým pro domácí 0:1.

 

Druhý poločas začal náporem domácích SK ZD Křižovatka a dostal tak hostující tým z Nového Kostela do hluboké defenzívy . Kolem 60 minuty se ale začala hra vyrovnávat a tím,že domácí útočili ve velikém počtu hráčů se otevíraly vrátka pro útoky Nového Kostela. V 70 minutě jedno z těchto zaváhání obrany domácích mohl využít útočník Nového Kostela Václav Mleziva,když se výborně uvolnil a běžel s míčem sám na bránu,avšak jeho střelecký pokus byl spíše pro pobavení přítomných diváků,neboť nabral směr k rohovému praporku. Tento pokus však nezastavil Mlezivovu snahu a jen díky tomu se dostal tento útočník do daší vyložené šance,kterou mu vychytal domácí brankář. Konec zápasu byl velmi kouskovaný,ale i tak bylo vidět ještě pár příležitostí na každé straně. Na skóre zápasu to už ale nemělo vliv a tak si Nový Kostel odvezl z Křižovatky 3 body za výhru 0:1.

 



Sestavy


SK ZD Křižovatka
J. Dašek [-] - J. Rada [-] , J. Smrček [-] , D. Srp [-] - J. Kubát [-] , J. Hůlka [-] , J. Fedorek [-] , K. Mariánus [-] , V. Onduška [-] - J. Melničuk [-] , J. Sova [-]

TJ Jiskra Nový Kostel
M. Buchner [-] - D. Smrčka [-] , M. Kůrka [-] , P. Temňák [-] , P. Dinga [-] (46. A. Smik [-] ) , V. Mleziva [-] , V. Šmat [-] , T. Dinga [-] , M. Ščasný [-] , P. Pittroff [-] (71. R. Badinka [-] ) , R. Hoyer [-]

ŽK: 41. J. Rada - 77. M. Kůrka , 86. V. Mleziva .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUCHTA Radek - CHÝLE Pavel (N), VANĚČEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.