Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police vyloupila rezervu Kostelce


0

Diváci v kosteleckém sportovním areálu vyděli souboj týmů ze zcela odlišným rozpoložení. Zatímco se domácí trápí a jejich loď se začíná pomalu potápět, hostující Police hraje ve velké formě a v minulém kole, kdy si vyšlápla na Ohnišov si tentokrát poradila s posledním celkem tabulky a posunula se již na 2. místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii hostů

Ve formě hrající celek Police nad Metují zajížděl na půdu Kostelce nad Orlicí, který se nachází na samém chvostu tabulky a jeho situace začíná být kritická. Dle očekávání začali utkání lépe hosté z Police, kteří diktovali tempo hry. Zasloužené vedoucí branky se dočkali v 17. minutě zásluhou Valtery, který zužitkoval přesný centr kapitána Kollerta a ten střelou z voleje překonal domácího brankáře Junka. Další velké příležitosti měli hosté po dobře zahraných rohových kopech, hlavičky Bergmanna a Čermáka však kosteleckou síť nerozvlnily. Domácí se pokoušeli o rychlé brejky, které však končily nepřesnou finální přihrávkou. Ve 38. minutě přidal druhou branku Police Josef Klapkovský, který po přihrávce Valtery zachoval sám před brankářem čistou hlavu a zamířil přesně mezi nohy. Po dlouhé době to byla branka ze hry tohoto hráče, který patří především ke spolehlivým exekutorům pokutových kopů. Mladičká domácí rezerva nebyla v prvním poločase přilíš nebezpečná a umožnila hostům poklidnou kombinaci, která vedla k vypracování několika brankových příležitostí. Hosté však využili pouze dvě, a tak oba celky odcházely do kabin za stavu 0:2.

Klapkovský sahal po hattricku

Do druhého poločasu vstoupili hosté s menší aktivitou, která vedla ke změně sestavy na hrací ploše. Uklidnění přišlo za malou chvilku, když Čermák prošel středem obrany a pokusil se přehodit brankáře, ten však jeho střelu vyrazil ke zcela volnému Klapkovskému, který vstřelil svůj druhý gól v utkání. Skóre mohl navýšit střídající Reimann, brankář domácích však zmenšil střelecký úhel a dobře brankovou příležitost zneškodnil. V další šanci se ocitl s chutí hrající Klapkovský, ale ve svoji šanci selhal a odmítl vstřelení hattricku. Obrana Police pracovala stejně jako v posledních utkáních velice dobře, a tak se domácí hráči nedostali za celé utkání k vážnějšímu ohrožení brankáře Kučery. Největší šance přišly ze standardních situací, ty si však hráči Police pohlídali a vezou si z kosteleckého hřiště zasloužené vítězství. 



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí B
M. Žežule - asistent trenéra: V bojovném utkání se ukázala zkušenost.Vítězství jsme soupeři opět umožnily vlastníma chybama.

Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš - předseda oddílu: Po celé utkání jsme tempo hry určovali my.Domácí hrozily pouze ze standardních situací.Některé naše kombinace zůstaly bez využití.Naše výhra je naprosto zasloužená.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí B
L. Junek [-] - A. Jošt [-] , M. Hochmann [-] (83. V. Rejchrt [-] ) , M. Kozel [-] , T. Novák [-] , J. Pápay [-] (77. O. Sejkora [-] ) , L. Krupka [-] (46. J. Kozel [-] ) , T. Kozel [-] , M. Kaplan [-] (72. V. Bartoš [-] ) , R. Svatoš [-] (68. J. Sameljak [-] ) , D. Krejčí [-]

Spartak Police nad Metují
V. Kučera [-] - J. Semerák [-] (72. M. Hejnyš [-] ) , J. Klapkovský [-] , J. Kollert [-] , J. Valtera [-] (65. K. Švorčík [-] ) , M. Jandík [-] , A. Bergmann [-] (46. O. Salfický [-] ) , J. Čermák [-] (78. D. Kollert [-] ) , P. Šnábl [-] , R. Řezníček [-] , B. Rieger [-]

ŽK: 25. R. Svatoš , 62. M. Kozel - 43. J. Kollert , 45. J. Klapkovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Říha Michal - NÝVLT Roman, JANEČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.