3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohnišov si před svými fanoušky poradil s Lípou


Branky


18. J. Macek , 25. J. Kuchta , 38. J. Macek
0

Lípa si v minulém kole přesdvěčivě poradila před svými fanoušky s Hronovem a svůj dobrý výkon chtěla přenést do duelu s Ohnišovem. Ten však po porážce v minulém kole zabral a po velmi dobrém výkonu si připsal další důležitou výhru, který ho posunula na 6. místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoké napadání domácích přineslo ovoce

Ohnišov v minulém kole poprvé na jaře padl, když nestačil na soupeře z Police nad Metují. Výrazné zlepšení však chtěl napravit o týden později před svými fanoušky proti celku Lípy nad Orlicí. Domácí hráči nastoupili do utkání s velkou chutí a byli to právě oni, kteří určovali tempo hry. Pozorná obrana Lípy je však k vážnějšímu ohrožení brankáře Janečka nepustila. Fanoušci mohli poprvé zajásat v 18 minutě, kdy Tomáš Krahulec poslal přesnou přihrávku do vápna na nabíhajícího Macka, ten obehrál obránce a přesnou střelou k tyči překonal brankáře hostí. Na druhou branku v síti Lípy se nečekalo příliš dlouho. Již o 7. minut později  si míč k přímému kopou postavil domácí kanonýr Kuchta, brankář Janeček zřejmě jeho střelu mírně podcenil a ta skončila v horním rohu jeho branky. Ve vysokém tempu hrající domácí celek se do poločasové přestávky prosadil ještě jednou. Agilní Macek dostal výbornou příhrávku za obranu, obhodil si vybíhajícího brankáře a míč se dokutálel až za brankovou čáru. Snaživý obránce hostí sice míč stihl vykopnout, ale naneštěstí pro Lípu již za brankovou čarou, a tak hlavní rozhodčí ukázal na středový kruh. Domácí si tedy dokráčeli v prvním poločase pro pohodové vedení 3:0.

Ohnišov si své vedení již pohlídal

Do druhého poločasu vstupovali hosté z Lípy nad Orlicí s odhodláním vstřelit co nejdříve branku a pokusit se o zvrat skóre utkání. Pokud však chtěli domácímu celku znepříjemnit průběh zápasu, museli se vyvarovat hrubých chyb, které je stálo třibrankové manko. Ohnišov však i po změně stran pokračoval ve vysokém tempu. Vysoké a aktivní napadání domácích hráčů neumožňovalo zadákům Lípy rozvíjet souvislé kombinační akce a vše tak končila dlouhými nakopy, se kterými si hráči Ohnišova poradili. Hostům nelze upřít snahu, ale jejich útočné snažení končilo na vápně domácích, kde byl dobře připravený obranný blok. Ani Ohnišov toho ve druhé půli dopředu příliš nepředvedl. Celý druhý poločas se odehrával převážně od vápna k vápnu bez vážnějších brankových příležitostí. Oba brankáři si troškou nadsázky mohli do konce utkání vzít do branky noviny. Posledních 10 minut se prakticky jen dohrávalo a Ohnišov hájil své pohodlné vedení. Pro diváky nezáživné druhé půli, kde již branku neviděli utkání skončilo vítězstvím domácího mužstva, které se opět přiblížilo záchraně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Ohnišov
Tomáš Novotný - vedoucí mužstva: Hráči obou celků začali ve vysokém tempu, při kterém se lépe dařilo domácím. Musím pochválit naše hráče za velmi důrazné napadání soupeře a tímto výkonem dotáhli mužstvo do vítězného konce.

TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran - vedoucí mužstva: Tři individuální chyby v 1. poločase určily ráz tohoto utkání.



Sestavy


TJ Start Ohnišov
J. Šenkýř [-] - J. Čančara [-] , S. Krpata [-] , V. Balek [-] , J. Kuchta [-] , J. Macek [-] , M. Cuberka [-] , R. Kyral [-] , P. Pokorný [-] , M. Trubač [-] , T. Krahulec [-] (70. M. Baborák [-] )

TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - J. Bílek [-] , R. Kafka [-] , E. Charvát [-] , T. Sikora [-] , M. Brzokoupil [-] , M. Grim [-] , M. Škop [-] , J. Palán [-] , R. Mondík [-] , D. Mondík [-] (75. S. Kopecký [-] )

ŽK: 22. P. Pokorný , 61. J. Čančara , 67. J. Kuchta , 71. S. Krpata - 24. M. Škop .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: Svoboda Filip - FIŠER Pavel, VÍTEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.