2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Kalná pořád na vítězné vlně


Branky


0

První Dolní Kalná hostila sedmý Žacléř, ale věděla, že ji nečeká žádné lehké utkání. Žacléř se v posledních kolech zvedl a odehrál pár vyrovnaných utkání. To samé se mu podařilo i v tomto zápase a tak to bylo drama až do konce.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

První poločas byl hostující Baník víc než vyrovnaným soupeřem a hra byla docela vyrovnaná. Je pravdou, že hosté se do útoku nijak nehnali a tak si šance vytvářel hlavně domácí tým. V první půlhodině se domácí dostali do dvou šancí, ale hostující gólman Pelc, byl pokaždé na místě. V 30.minutě musel hostující gólman Pelc hasit nájezd domácích a mimo vápno zahrál rukou. Sudí přimhouřil obě oči a udělil mu žlutou kartu. Hosté si v prvním poločase nevypracovali žádnou šanci, ale zodpovědným bráněním a včasným přistupováním k hráčům, dokázali eliminovat domácí ataky. První poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

V druhém poločase se už Kalná prosadila

Domácí tým hned od začátku druhého poločasu zvýšil obrátky a přitlačil hosty na jeho polovinu. Postupně se ze zápasu stával souboj domácích útočníků s hostujícím gólmanem Pelcem, který dlouho odolával a nechtěl pustit žádnou střelu za svá záda. Až v 67.minutě si převzal míč domácí Ježek a přesným pasem našel na zadní tyči Tauchmana, který v poloze klečícího střelce hlavičkoval do prázdné brány. Domácí se ujali vedení 1:0, ale střelecké trápení i nadále pokračovalo. Navíc hosté mohli i vyrovnat, ale krásná střela z voleje, těsně minula domácí bránu. Poslední čtvrthodinka patřila opět domácímu týmu a nepřekonatelnému Pelcovi. Nakonec Pelc kapituloval ještě jednou a to v 85.minutě. Domácí Jiřička utekl po pravé straně a jeho střílený přízemní centr hostující bek tečoval za záda bezmocného gólmana Pelce. Touto výhrou se Dolní Kalná už zachránila v 1.B. třídě a prohra pro Žacléř znamená sestup.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Kalná
Tomáš Navrátil st.: Některá vítězství se rodí lehce, na některé se nadřete, ale musíte být trpěliví. Přesně to byl v sobotu náš případ. Soupeře jsme mačkali, měli šance, ale branku jsme mu dokázali vstřelit až po více jak hodině hry. Baník držel nad vodou zejména skvělý gólman Pelc, který nám umožnil pojistku až pět minut před koncem. Byly to nervy, uši máme odřené ještě teď…. Ale bereme tři body a snad jsme zachráněni! Premiéru v krajské soutěži zvládl výtečně i nestárnoucí rozhodčí Jarda Mrkvička.

TJ Baník Žacléř
Sekretář oddílu Radek Kotyk: Dlouho jsme drželi bezbrankové skóre, výtečně chytal gólman Pelc. Domácí se nakonec dočkali zaslouženého vítězství, protože jakýkoliv jiný výsledek by byl nespravedlivý.



Sestavy


FK Dolní Kalná
M. Šulc [-] - D. Ježek [-] (87. V. Kodytek [-] ) , M. Bartoš [-] , J. Jiřička [-] , T. Jiřička [-] , L. Dědek [-] , T. Hampl [-] (90. M. Tauchman [-] ) , J. Navrátil [-] , M. Najman [-] , J. Landyš [-] , Z. Tauchman [-]

TJ Baník Žacléř
M. Pelc [-] - A. Mačo [-] (54. D. Volhejn [-] ) , J. Popelka [-] , M. Gajdoš [-] (69. M. Skála [-] ) , R. Kovačík [-] , D. Poláček [-] (76. L. Cvik [-] ) , J. Janata [-] , Z. Maňuch [-] , J. Mádle [-] , T. Skála [-] , P. Ondráško [-]

ŽK: 30. M. Pelc , 73. J. Janata .
Hráči zápasu: T. Jiřička , J. Navrátil - M. Pelc .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Vitvar Martin - OTAVA Marian, MRKVIČKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku