Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žacléř v Kopidlně vybojoval bod


0

Čtvrté Kopidlno hostilo sedmý Žacléř a oba týmy věděly, že jde o hodně. Podle toho vypadalo i utkání, které nakonec dospělo až k penaltovému rozstřelu.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka padla pouze v úvodu prvního poločasu

Domácí tým vstoupil do prvního poločasu hodně aktivně a odměnou mu byla vedoucí branka už v třetí minutě zápasu. Hostujícího gólmana Pelce překonal Machačný a zdálo se že domácí tým se konečně rozstřílí. Jenomže opak byl pravdou. V průběhu celého prvního poločasu mělo Kopidlno převahu, kterou ovšem brankově vyjádřit nedokázalo. V cestě mu stál hlavně vynikající gólman Pelc v hostující bráně, ale také vlastní střelecká nemohoucnost, kdy docházelo ke špatnému řešení finálních přihrávek. První poločas tak skončil těsným jednobrankovým vedením pro domácí Kopidlno.

V druhém poločase srovnali domácí až v nastavení

Do druhého poločasu šel domácí s tím, že co nejdřív navýší svůj náskok a pojistí si vedení. Jenomže vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům a po čtyřech minutách bylo srovnáno, když se trefil Maňuch. Neuběhlo ani deset minut a hostům se daří otáčet zápas, když gólmana Brožíčka překonal hostující Ondráško. Žacléř se ujal vedení 1:2 a rozhodl se své těsné vedení ubránit. Hostům se dlouho dařilo odolávat nájezdům domácích hráčů a už to vypadalo, že si Žacléř z Kopidlna odveze všechny body. Jenomže domácím se v nastaveném čase podařilo srovnat po standardní situaci, když se o vyrovnávací branku zasloužil Černovský. A tak se muselo na pokutové kopy

Zklamaní hosté penaltový rozstřel nezvládli

Domácí tým se v penaltové loterii trefil pokaždé. Protože se hostům jednou skórovat nepodařilo, tak dva body zůstaly doma v Kopidlně.




Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Trenér Miloslav Havelka: Herní převahu z prvního poločasu jsme prohospodařili. V neproměňování šancí jsme nepřekonatelní, 10 dosažených branek v devíti zápasech svědčí za vše. V druhém poločase jsme trestuhodně dovolili jít soupeři do vedení, přesto bylo stále dost času. Na poslední chvíli jsme zachránili ztracený zápas a malou náplastí nad vším byly pokutové kopy, ze kterých jsme urvali druhý bod. Sečteno, nemohu být spokojen, ztratili jsme cenný bod.

TJ Baník Žacléř
Trenér Vlastimil Honek: S vývojem soutěže jsme smířeni. Horko těžko dáváme do kupy sestavu, o to víc je smutné, že vyrovnávací gól v 91. dostaneme z vymyšleného faulu. V Libáni jsme vedli a penalta a tentokrát tohle. Hráči jsou frustrovaní. Jinak zápasu remíza odpovídá.



Sestavy


FK Kopidlno
M. Brožíček [-] - Š. Malý [-] (70. L. Strnad [-] ) , L. Komárek [-] , O. Černovský [-] , J. Geršl [-] - V. Hnát [-] , P. Komárek [-] (80. P. Zedek [-] ) , D. Machačný [-] , J. Dřímal [-] - M. Poutník [-] , P. Berounský [-] (78. T. Dřímal [-] )

TJ Baník Žacléř
M. Pelc [-] (77. D. Volhejn [-] ) - D. Poláček [-] , V. Herman [-] , J. Popelka [-] , M. Gajdoš [-] , J. Baše [-] , R. Kovačík [-] , R. Mirga [-] , Z. Maňuch [-] , J. Mádle [-] (46. P. Ondráško [-] ) , T. Skála [-]

ŽK: 40. L. Komárek , 50. V. Hnát , 72. M. Poutník , 73. D. Machačný - 31. J. Baše .
Hráči zápasu: O. Černovský , V. Hnát - M. Pelc .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Svoboda Filip - PROKŮPEK Jan, MEDLÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku