Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 14:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice schytaly v Kalné devět gólů


Branky


0

Druhá Dolní Kalná hostila osmé Kunčice nad Labem a kalenští se toužili vrátit na první místo v tabulce. Kunčice už na nesestupovou příčku hodně ztrácely a z tohoto utkání by se jim body hodily. Chladné a nevlídné počasí tentokrát fotbalu nevadilo a diváci, kteří přišli, viděli úchvatné představení domácího týmu, ve kterém padlo devět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hosté hráli a Kalná dávala góly


Hned od začátku se do sebe obě mužstva pustila a výsledkem byl vyrovnaný zápas, v kterém ovšem dávalo góly pouze jedno mužstvo. V 7.minutě se uvolnil Jaroslav Jiřička a přesným centrem našel hlavu Tondy Kodytka, který otevřel skóre zápasu. Domácí se ujali vedení 1:0 a hosté mohli vzápětí vyrovnat, ale domácí gólman Šulc předvedl famózní zákrok. Kdoví, jak by zápas dopadl, kdyby tato šance hostí skončila gólem. V 17.minutě vysunul domácí Ježek svého spoluhráče Jiřičku, kterému se podařilo utéct Punnerovi a předložit před bránu lahůdkovou přihrávku pro Najmana, který se ve skluzu trefil do odkryté hostující brány. V 22.minutě to bylo už 3:0, kdy se trefil Landyš, který ustál i faul a obstřelil hostujícího gólmana Petráka. V 25.minutě opět centruje domácí Jiřička a Tauchman hlavou zvyšuje už na 4:0. Tři minuty před koncem prvního poločasu se domácím povedla akce až do kuchyně, když do prázdné brány zakončoval Hampl. První poločas tak skončil 5:0 a vzhledem ke hře hostí to byl velice krutý výsledek.

V druhém poločase diváci chtěli desítku

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým s nebývalou chutí a odměnou mu byly další branky. V 53.minutě se opět trefuje Hampl, který byl ve správný čas, na správném místě. V 62.minutě Hampl završuje svůj hattrick opět gólem do prázdné brány. Domácí v těchto fázích zápasu předváděli rychlý útočný fotbal a přicházely i další šance. Na 8:0 zvýšil útočně naladěný obránce Jaroslav Jiřička. Čtvrt hodiny před koncem se k míči dostal kapitán domácích Tauchman a skvělou přihrávkou našel u zadní tyči číhajícího Landyše, který uzavřel skóre zápasu na 9:0. Hosté mohli vstřelit, alespoň čestný gól, ale gólman Šulc opět začaroval a tak domácí uhájili čisté konto. Diváci se vytoužené desítky nedočkali, ale i tak skončil zápas vysokým výsledkem 9:0.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Kalná
Tomáš Navrátil st.: Dnes se k nám přiklonilo střelecké štěstí, když jsme dali ze sedmi šancí devět krásných branek. V úvodní dvacetiminutovce sice byli hosté lepší na míči, na tabuli ale svítilo skóre 4:0. Domácí kanonýři se rozstříleli k nevídanému koncertu a kalenský divák se jejich gólovým apetitem nesmírně bavil. Hostům nebylo dopřáno výsledek ani korigovat, proti byly zejména famózní zákroky gólmana Šulce. Utkání bohužel ovlivnilo velmi chladné počasí, které derby "okradlo" o minimálně 50 diváků.

TJ Sokol Kunčice nad Labem
Trenér Jan Jelínek: Výsledek zápasu hovoří za vše. Naše vyložené brankové příležitosti jsme nevyužili a domácí kdyby stříleli od "kiosku", tak by to stejně skončilo v naší bráně.



Sestavy


FK Dolní Kalná
M. Šulc [-] - D. Ježek [-] , J. Jiřička [-] , T. Jiřička [-] (55. V. Kodytek [-] ) , L. Dědek [-] , T. Hampl [-] , J. Navrátil [-] , M. Najman [-] (59. M. Bartoš [-] ) , J. Landyš [-] , A. Kodytek [-] , Z. Tauchman [-] (77. M. Lukeš [-] )

TJ Sokol Kunčice nad Labem
J. Petrák [-] - M. Kracík [-] , M. Krejčík [-] , D. Adolf [-] , J. Míč [-] , T. Jílek [-] , J. Jeřábek [-] , O. Gaszi [-] , M. Punner [-] , A. Kracík [-] , A. Chlum [-] (7. M. Tušiak [-] )

Hráči zápasu: J. Landyš , T. Hampl , T. Jiřička .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: Stejskal Luboš - ODVÁRKO Jakub, VITVAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku