2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice poločasové vedení neudržely a Žacléř zápas otočil


Branky


0

Souboj dvou posledních týmů tabulky přinesl dva rozdílné poločasy. Téměř stovka přítomných diváků tak mohla odcházet na jaře poprvé spokojena…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kunčice v prvním poločase plnily svůj plán

Domácí tým od začátku jarní části provázejí zranění, ke kterým přibyl další hráč. Hosté od začátku působili fotbalovějším dojmem a vytvářeli si i víc šancí ke skórování. Hosté se netajili s úmyslem odvézt si z Žacléře tři body a svůj plán začali naplňovat již v 12.minutě utkání, kdy domácího gólmana Pelce poprvé překonal hostující Krejčík. Hosté se ujali vedení 0:1 a i nadále se snažili o zvýšení náskoku. Jenomže domácí tým hru vyrovnal, a i když byly šance na obou stranách, tak do konce prvního poločasu se již ani jednomu z týmů nepodařilo skórovat. První poločas tak vyhrály Kunčice tím nejtěsnějším brankovým rozdílem.

Bojovný domácí tým dokázal v druhém poločase otočit zápas

Na těžkém terénu se v druhém poločase hrálo lépe domácím, kteří lehčeji mohli bořit soupeřovi šance. Kunčice si vytvářely těch šancí víc, ale v obraně Žacléře kraloval Herman, a co už prošlo, tak pochytal gólman Pelc. Domácím se čím dál častěji otevíraly okénka k útočení, až jednoho konečně využili. V 66.minutě překonal hostujícího gólmana Koščála domácí Skála a bylo srovnáno na 1:1. Obraz zápasu se ani po této brance moc nezměnil, jenomže ani jednomu z mužstev se své šance dlouho nedařilo proměňovat. Zápas se tak rozhodl dvě minuty před koncem, kdy se do míče opřel hlavou domácí Mádle a podruhé rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana Koščála. Mádle tak vystřelil pro svůj tým první jarní tři body. Musíme říct, že to jsou body velice šťastné, ale jelikož hostující hráči nedokázali proměnit ani ty nejvyloženější šance, tak z tohoto pohledu je výhra domácích naprosto zasloužená.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Žacléř
Sekretář oddílu Radek Kotyk: Jak těžká deka na nás leží, se ukázalo i v dalším domácím utkání. Bohužel jsme oslabeni o dalšího hráče, s berlemi je mimo hru Ondráško. Týmu vypomohl kvalitním výkonem Herman. Utkání bylo festivalem neproměněných šancí, soupeř jich však měl podstatně více, a kdyby proměnil alespoň některou, vezl by body. Naši hráči zaslouží za bojovnost velkou pochvalu, kterou tři minuty před koncem korunoval krásnou hlavičkou Mádle.

TJ Sokol Kunčice nad Labem
Trenér Jan Jelínek: Na těžkém terénu prokázalo domácí mužstvo větší snahu získat tři veledůležité body a zejména ve druhém poločase mělo větší klid v koncovce. My svoje velké šance trestuhodně zahazovali, a tak tři body jsme zbytečně přenechali domácím.



Sestavy


TJ Baník Žacléř
M. Pelc [-] - R. Mirga [-] (72. A. Mačo [-] ) , M. Těžký [-] , V. Herman [-] , J. Popelka [-] , M. Gajdoš [-] (46. L. Cvik [-] ) , J. Janata [-] , Z. Maňuch [-] , J. Baše [-] , J. Mádle [-] , T. Skála [-]

TJ Sokol Kunčice nad Labem
D. Koščál [-] - M. Krejčík [-] (72. K. Kužel [-] ) , D. Jeřábek [-] (60. M. Tušiak [-] ) , D. Adolf [-] , J. Míč [-] , M. Punner [-] , J. Jeřábek [-] , M. Babič [-] , A. Kracík [-] , J. Petrák [-] , A. Chlum [-] (81. M. Švec [-] )

ŽK: 36. T. Skála , 56. V. Herman , 80. J. Janata - 28. M. Krejčík , 53. D. Koščál , 58. M. Punner , 61. M. Babič , 87. J. Jeřábek .
Hráči zápasu: V. Herman , J. Mádle .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Linhart Lukáš - KALAŠ Radek, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku