2:3p.
(1:1)
45. A. Sitař (p.)
78. R. Balcar
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice vyrovnaly v nastaveném čase


Branky


4. J. Míč , 90. J. Jeřábek - 45. A. Sitař (p.) , 78. R. Balcar
0

Osmé Kunčice nad Labem hostily šestou Libáň, která je prozatímním remízovým králem jara. Kunčice by se chtěly dotáhnout na zbytek tabulky, ale věděly, že proti výborné obraně hostí to bude hodně těžké. Padesátka přítomných diváků nakonec viděla velice dramatický zápas, který dospěl až k penaltovému rozstřelu.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly v úvodu a závěru prvního poločasu

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým a hosté byli asi myšlenkami ještě v kabině, když poprvé inkasovali. Skóre zápasu otevřel tradiční střelec Kunčic, kapitán Jirka Míč, už v páté minutě zápasu. Domácí se ujali vedení 1:0 a i nadále ovládali hru. Ale netrvalo dlouho a hosté z Libáně hru vyrovnali a začali si vytvářet šance. V celém průběhu prvního poločasu kralovali obrany a gólmani a tak se dlouho nedařilo ani jednomu z týmů skórovat. Hosté získali za svou aktivitu odměnu v podobě branky do šatny! V poslední minutě prvního poločasu písknul rozhodčí Smrček velice přísnou penaltu a hosté dostali výhodu pokutového kopu. K exekuci pokutového kopu se postavil hostující Sitař a s přehledem ho proměnil. Gólem v závěru prvního poločasu se tak hostům podařilo srovnat na 1:1.

Domácí srovnali až v poslední minutě zápasu

Druhý poločas začal velice vyrovnaně a byl to především boj o střed hřiště. Oba týmy si vypracovaly několik nadějných příležitostí ke skórování, ale ani jednomu z týmů se dlouho skórovat nedařilo. V podstatě zaujal pouze hlavní rozhodčí svými nepřesnými rozhodnutími a to na obě strany. Vše podstatné se událo až v závěru zápasu. V 78.minutě se hosté dostali do vedení, když síť za zády domácího gólmana Koščála rozvlnil hostující Balcar. Hosté se ujali vedení 1:2 a doufali, že tentokrát to už konečně bude tříbodový zisk. Domácí Kunčice vrhly všechny síly do útoku a podařilo se jim vyrovnat v poslední minutě zápasu. Vyrovnávací gól vstřelil Jakub Jeřábek a vybojoval tak pro svůj tým penaltový rozstřel.

Na penalty vyhráli hosté a to již potřetí v řadě

Hosté z Libáně se dostali do penaltového rozstřelu počtvrté z pěti zápasů a potvrdili tak pověst remízového krále. A Libáň potvrdila i pevnější nervy v penaltách a potřetí v řadě dokázala získat druhý pomocný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kunčice nad Labem
Trenér Jan Jelínek: Byl to zápas, ve kterém "Každý chvilku tahal pilku". Byl to boj o každý míč s šancemi na obou stranách. Největší slabinou zápasu byl hlavní rozhodčí Smrček, který měl podivné posuzování faulů a ostrých zákroků. Nutno podotknou, že na obě strany. Vrcholem byla odpískaná penalta proti nám, kterou viděl pouze on. Dokonce nereagoval ani na pokyn svého asistenta, který měl lepší náhled na situaci. Zápas skončil dělbou bodů a v penaltové loterii měli hosté pevnější nervy a získali tak druhý bod.

TJ Sokol Libáň
Hostující záložník Jan Smetana: Zápas jsme začali tradičně, v 5. min. jsme inkasovali. V dalším průběhu 1. poločasu jsme měli více ze hry a v závěru vyrovnali. V druhém poločase se nám podařilo získat vedení, o které jsme bohužel v poslední minutě přišli a tak jsme již počtvrté na jaře kopali penalty a potřetí jsme je zvládli. Díky všem za předvedený výkon, škoda obdržené branky v závěru.



Sestavy


TJ Sokol Kunčice nad Labem
D. Koščál [-] - A. Chlum [-] (46. M. Kracík [-] ) , A. Kracík [-] , O. Gaszi [-] , M. Krejčík [-] (78. D. Jeřábek [-] ) , T. Jílek [-] , J. Míč [-] , M. Punner [-] (83. M. Babič [-] ) , J. Jeřábek [-] , D. Adolf [-] , J. Petrák [-]

TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - P. Tarant [-] (75. T. Macek [-] ) , R. Balcar [-] , A. Sitař [-] , C. Cristea [-] , Z. Pešta [-] , R. Hlavatý [-] , J. Smetana [-] , R. Mutzer [-] , M. Valnoha [-] , J. Jůza [-]

ŽK: 27. M. Punner , 33. M. Krejčík - 32. A. Sitař , 90. R. Hlavatý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Smrček Jakub - KRUCKÝ Dušan, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku