Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí celek si zastřílel na půdě Doudleb


0

Lídr tabulky potvrdil v prvním poločase svoji ofenzivní kvalitu a vyučil domácí celek z efektivity, kdy byl v proměňování brankových příležitostí 100%. Domácím se sice před poločasovou přestávkou podařilo vstřelit dvě branky, ale ve druhém poločase přidal Náchod další dvě branky a utkání zaslouženě ovládl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za 20 minut bylo hotovo

Od úvodního hvizdu hosté z Náchoda potvrzovali, proč právě oni jsou lídrem tabulky a první branky se dočkali již v 6. minutě, když se z velkého vápna opřel do míče Kuba Vaněček a poslal Náchod do vedení. O 8. minut později to s domácími vypadalo ještě hůře. Autor první branky Vaněček našel krásnou přihrávkou mezi obránce nejlepšího střelce soutěže Honzu Plška, který si v takové šanci věděl rady a prostřelil domácího brankáře. Výborných prvních 20 minut uzavřel další brankou aktivní Vaněček po přesné přízemní střele k levé tyči. Domácí Doudleby však utkání nezabalily a pozdního dostoupení náchodských využil Dudek a jeho křížná střela skončila za zády brankáře Ruffera.O minutu později se mohli domácí příznivci radovat znovu. Dlouhé autové vhazování si ve vápně našel Kráčmer a střelou z první snížil na rozdíl jediné branky. Domácí už se asi viděli v kabině a někteří fanoušci již byli na poločasové klobáse, když po sólu Vlčka neměl Soumar ve 45. minutě problém trefit prázdnou branku domácích.  První poločas tedy skončil dvoubrankovým vedením rezervy Náchoda.

Branky padaly jen do domácí sítě

Domácí hráči chtěli favorita utkání potrápit, ale obrana Náchoda pracovala pozorně. S chutí hrající hosté se dočkali další vstřelené branky v 57. minutě. Po kombinaci na levé straně přihrál Soumar Plškovi, který posunul ve vápně na Romana Poláčka, a ten již neměl problém rozvlnit síť za brankářem Gartnerem. Hrálo se atraktivní utkání z obou stran a brankáři museli být neustále na pozoru. Především celek Náchoda předváděl i na úzkém hřišti v Doudlebách kvalitní kombinační hru a všem přitomným dokazoval, že právě on je suverénném této sezóny, po které se může radovat z postupu do vyšší soutěže. Poslední branku měl na svědomí opět útočně laděný Náchod, když v 81. minutě si nadvakrát s brankářem poradil Filip Chládek a upravil skóre utkání na konečných 6:2 pro hostující celek.



Ohlasy k zápasu


TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
Marek Mazura - trenér: Zasloužené vítězství hostů, kteří nám dali lekci z produktivity. V prvním poločase hráči Náchoda B stoprocentně proměnili svoje šance a v druhém nás potrestali za útočnou aktivitu. Dnes bylo i fotbalové koření, hlavně díky soupeři.

FK Náchod B
Berger - asistent trenéra: Ve velmi pohledném a bojovném utkání jsme potvrdili naše postavení v tabulce a stvrdili postup.



Sestavy


TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
V. Gärtner [-] - S. Dudek [-] , J. Hudousek [-] , T. Mazura [-] (78. M. Čihák [-] ) , J. Souček [-] , J. Langr [-] (46. V. Chudý [-] ) , J. Šrámek [-] , M. Mazura [-] , T. Kotyza [-] , M. Kráčmer [-] (72. T. Petráš [-] ) , J. Krmaš [-]

FK Náchod B
V. Ruffer [-] - J. Vejprava [-] , D. Král [-] , R. Poláček [-] , J. Rorbach [-] (64. M. Klečák [-] ) - T. Bareš [-] (46. D. Schärfer [-] ) , L. Soumar [-] (62. E. Berger [-] ) , T. Vejprava [-] , V. Vlček [-] (46. F. Chládek [-] ) - J. Plšek [-] , J. Vaněček [-]

ŽK: 68. M. Kráčmer , 73. J. Krmaš - 76. J. Plšek , 82. D. Schärfer , 85. J. Vaněček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bečvář Lubomír - LUDVÍK Jakub, BROULÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku