Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. F, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky potvrdil své postavení


Branky


0

Náchod od úvodního hvizdu dokazoval proč právě on je v čele tabulky. V prvním poločase po typické kombinančí hře si vytvořil pohodlný tříbrankový náskok, který v závěrečných minutách utkání korunoval dalšími dvěma krásnými brankami. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na hřišti dominovali

Lídr tabulky z Náchoda si i v jarní části počíná zcela suverénně a v dalším domácím utkání přivítal celek Albrechtic.  Domácí začali jak již je zvykem ve velkém tempu a rychlými kombinačními akcemi zle zatápěli hostující obraně. V první šanci se ocitl Vrabec, ale centr nedokázal z malého vápna usměrnit mezi tři tyče a branku přestřelil. V 19. minutě se již skóre měnilo. Další přesný centr si našel opět aktivní Vrabec a tentokrát zamířil přesně. Na další brankovou radost čekali domácí příznivci přesně 10. minut, když na 2:0 zvýšil Pipek. Náchodským hráčům však toto vedení nestačilo a ještě před poločasovou přestávkou po výborně zahraném kopu upravil skóre na 3:0 nestárnoucí Jaroslav Vejprava, který překonal hostujícího brankáře prudkou hlavičkou. Domácí Náchod v první půli dominoval a do kabin odcházel s pohodlným vedením 3:0.

Ztráta koncentrace hostí vedla v závěru ke dvěma inkasovaným brankám

Do druhého poločasu vstoupili hosté z Albrechtic aktivněji a jejich hlavní cíl, vyvarování se chyb, které vedly k obdržení branek se jim dařilo plnit. Za zvýšenou herní aktivitu byli albrechtičtí hráči odměněni v 66. minutě. Zaváhání brankáře Ruffera využil útočník Hořínek a svým důrazem snížil skóre na světelné tabuli na 3:1. Hosté vycítili šanci, ale pozorná obrana Náchoda je do dalších vyložených příležitostí nepouštěla. Náskok tří branek mohl domácím vrátit kanonýr Plšek, který dostal krásný míč mezi stopery, ale jeho technický oblouček jen těsně minul svatyni brankáře Hlaváče. Nejlepší střelec soutěže se přeci jen branky v tomto utkání dočkal. V 86. minutě dostal míč do běhu, ve vápně hostí si pohrál s bránícím hráčem a výstavní střelou vymetl všechny pavučiny v pravém horním horu branky Albrechtic. Hned o minutu ten samý hráč postupoval sám na brankáře Hlaváče, nedovoleným  zákrokem se však přihnal Csontos a jelikož byl v tu chvíli posledním hráčem, nezbývalo hlavnímu rozhodčímu nic jiného než poslat hráče Albrechtic předčasně do sprchy. Následoval přímý kop, ke kterému se postavil autor první branky Vrabec a utěšenou střelou do šibenice nedal brankáři Hlaváčovi šanci zasáhnout. Hosté po ztrátě koncentrace v závěru utkání dvakrát inkasovali a vezou si domů pro ně až možná krutou vysokou porážku.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod B
Richard Berger - asistent trenéra: Za první poločas spokojenost,druhý byl herně horší,škoda jen oboustranného vyhrocení zápasu

SK Albrechtice nad Orlicí
Rostislav Kchop : trenér: Domácí byli lepší a zaslouženě vyhráli. V 1. půli jsme jim to dost ulehčili našimi chybami. 2. půle byla lepší, škoda závěru, kdy jsme se místo na fotbal zaměřili na pomezního a dostali dvě branky. Gratulace soupeři k postupu.



Sestavy


FK Náchod B
V. Ruffer [-] - J. Vejprava [-] , R. Poláček [-] , O. Vrabec [-] , J. Rorbach [-] (74. D. Schärfer [-] ) - R. Pípek [-] (65. M. Klečák [-] ) , S. Hanel [-] (46. D. Král [-] ) , T. Vejprava [-] - J. Vaněček [-] , J. Plšek [-] - P. Runkas [-]

SK Albrechtice nad Orlicí
J. Hlaváč [-] - L. Sršeň [-] , J. Jaroš [-] , M. Csontos [-] , P. Janeček [-] , M. Sychra [-] , D. Brandejs [-] (46. P. Duha [-] ) , D. Hořínek [-] , P. Zeman [-] , T. Jedlička [-] , R. Pinkas [-]

ŽK: 21. J. Vejprava , 25. J. Rorbach , 70. T. Vejprava , 75. J. Vaněček , 77. J. Plšek - 34. T. Jedlička , 47. R. Pinkas , 73. P. Duha . ČK: 88. M. Csontos .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ludvík Jakub - JANATA Lukáš, KROTIL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku