Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovice sesadily Hostinné z druhého místa


Branky


0

Hostinné přijelo do Malšovic s cílem uhrát alespoň bod, který by jim zaručoval jistotu druhého místa a teoretickou naději na postup. Jenomže Malšovice hrály naprosto uvolněně a způsobily největší překvapení posledního kola.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném prvním poločase branka nepadla

Do prvního poločasu vstoupila obě mužstva docela opatrně a Hostinné oťukávalo domácí, co si k nim může dovolit. Když se dlouho nic nedělo, tak se domácí zkusili prokombinovat do vápna, ale s koncovkou si hostující gólman poradil. Kolem dvacáté minuty se za hranicí vápna pěkně uvolnil hostující Jakoubek. Jeho jedovatou střelu vyrazil domácí gólman Kloubec na roh. Po půlhodině hry vnikl do hostujícího vápna domácí Jareš, ozvala se rána, která byla slyšet až v hospodě u Čechů, Jareš upadl, ale rozhodčí rozpažil a hrálo se dál. V poslední šanci prvního poločasu se ocitli domácí hráči, když se do vápna s míčem dostal Brokeš, ale jeho prudká zpětná přihrávka Etflaiše spíše sestřelila, než aby mu umožnila skórovat do odkryté brány. První poločas tak skončil bez branek.

V druhém poločase dokonale zaskočené Hostinné

Vstup do druhého poločasu se domácím vydařil náramně. Už v úvodu druhého poločasu Malšovice naznačily, že v tomto zápase budou chtít vyhrát. V 53.minutě se domácí hezky prokombinovali až k domácí bráně, tam se zmocnil míče kanonýr Dušánek a prvním gólem otevřel skóre zápasu. Malšovice se ujaly vedení 1:0 a hostům ani nedovolily se nadechnout k náporu. V 61.minutě se totiž dostal k míči domácí Libřický a nádherným halfvolejem trefil míč, který skončil v šibenici brány hostujícího gólmana Zítky. Až za tohoto stavu se Hostinné trochu vzpamatovalo a vytvořilo si i gólovou šanci. Jenomže gól pro ofsajd neplatil. V 67.minutě si domácí Dušánek prohodil míč mezi hostující beky a sám před brankářem nezaváhal. Navýšil skóre na 3:0 a s hosty to vypadalo zle nedobře. Až do konce zápasu si Hostinné vytvořilo pouze jednu šanci, ale s tou si Kloubec poradil. Domácí mohli kopat pokutový kop, ale rozhodčí to vytáhl před vápno a z trestňáku nic nebylo. Domácí Malšovice tak zápas vyhrály 3:0 a odsoudily Hostinné k třetímu místu a skoro k žádné naději na postup do 1.A. třídy.




Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Trenér Bohumil Krucký: Hosté jsme přehráli a zaslouženě vyhráli. Utkání řídil mladý perspektivní rozhodčí, časem se určitě vypíská k dobrým výkonům.

TJ Tatran Hostinné
Vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Není co řešit. Nepodali jsme dobrý výkon a po zásluze jsme prohráli. První poločas byl ještě vyrovnaný a šance byly na obou stranách. V druhém jsme museli nuceně střídat a rozpadla se nám koncepce hry. Malšovice se jednoduchými přihrávkami dostávaly za naši obranu a skórovaly. Za stavu 3:0 jsme nenašli morální ani fyzické síly na zvrat.



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
P. Kloubec [-] - J. Brokeš [-] , R. Dušánek [-] , O. Etflaiš [-] , J. Jareš [-] , J. Horký [-] , R. Freiberg [-] , M. Luňák [-] (74. L. Rejha [-] ) , P. Tobiášek [-] , T. Franc [-] , Z. Libřický [-]

TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - A. Rodr [-] (46. V. Valášek [-] ) , D. Kracík [-] , M. Brož [-] , P. Šmucer [-] , M. Jakoubek [-] , T. Valeš [-] (20. D. Blažek [-] ) , R. Polák [-] (51. Z. Pištora [-] ) , J. Slavík [-] , L. Kracík [-] (58. J. Polomčák [-] ) , L. Horák [-]

ŽK: 56. J. Jareš , 56. J. Horký , 77. R. Dušánek , 89. L. Rejha - 66. M. Jakoubek , 89. P. Lorenz .
Hráči zápasu: R. Dušánek , M. Luňák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Filip - KLEČKA Ivan, NOŽKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.