Lokáda porazila Hostinné a oživila naději na postup


Branky


0

Třetí Lokomotiva Hradec Králové hostila druhé Hostinné, a pokud chtěli domácí udržet postupovou naději, tak museli vyhrát. Ve výborné fotbalové atmosféře se odehrálo fotbalové utkání, po kterém se situace v čele tabulky mírně zdramatizovala.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Lokáda zaslouženě vedla

Domácí s vědomím důležitosti zápasu začali lépe. Hostinné se jim ovšem vyrovnávalo v nasazení a tak se bylo na co dívat. Jeden velký rozdíl ve hře obou mužstev byl zřejmý od začátku. Zatímco se hosté utápěli v nepovedených kombinacích, tak akce domácích byly přímočařejší a skoro každá hrozila gólem. Po půlhodině hry dostala Lokáda výhodu trestňáčku z velice dobré pozice. K míči se postavil Šubrt a skákavou střelou poprvé překonal gólmana Horáka v bráně Hostinného, kterého míč překvapil a přeskočil. Domácí mohli v závěru poločasu svůj náskok navýšit, ale Zvolánek své sólo nedokázal gólově zakončit. Do šaten se tak šlo za těsného, jednobrankového vedení pro domácí tým.

V druhém poločase Lokáda pojistila svou výhru

I druhý poločas začal stejně jako první. Domácí předváděli krásné kombinace, kterým pokaždé chyběl kousek k zakončení. Hosté hráli dobře až po vápno a tam skoro pokaždé chyběla finální myšlenka. Vše rozhodla 79.minuta zápasu, kdy běžel domácí Borovský sám na bránu. Hostující Slavík zasáhl nedovoleně a i přes protesty hostujícího mužstva dostal druhou žlutou a následně červenou kartu. K trestňáku se tentokrát postavil Hůlka a střelou napodobil svého kolegu Šubrta. Jeho rána podskočila pod gólmanem Horákem a zapadla za jeho záda. Domácí vedli 2:0 a zatáhli se na svou polovinu. Hostinné si i v deseti hráčích vynutilo závěrečný tlak, ale zkušené domácí mužstvo si výhru pohlídalo a dovedlo zápas do vítězného konce.





Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Trenér Tomáš Chlumecký: Jednoznačně naše zasloužené vítězství. Naše mužstvo předvedlo nejlepší jarní výkon. Hostům jsme v podstatě nedovolili vystřelit na bránu a naše výhra mohla být i vyšší. Dnes nám dokonale vyšly standardní situace. Sice jsme vyhráli a bojujeme dál, ale uvidíme, jestli to na postup bude stačit.

TJ Tatran Hostinné
Vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Možná jsme byli chvílemi i lepší, ale byli jsme naprosto jalový v útoku. Akce Lokády byly nebezpečnější. My jsme za celý zápas ohrozili jejich gólmana maximálně třikrát a to ještě nijak vážně. Zasloužená výhra Lokády, které jsme to usnadnili naší hrou.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Svoboda Filip - FIŠER Pavel, ČEJCHAN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.