1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostinné v Hlušicích vyhrálo a je pořád druhé


Branky


0

Páté Hlušice hostily druhé Hostinné, které pomýšlelo na plný bodový zisk z dnešního zápasu. Domácí tým toužil také po bodech a tak stovka přítomných diváků viděla zápas, kdy jedno mužstvo vedlo, druhé dotahovalo, ale nedotáhlo…

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase zasloužené vedení hostí

Úvod zápasu domácím vůbec nevyšel a hosté se poměrně brzy dostali do dvoubrankového vedení. V 12.minutě utekl hostující Valeš prostředkem hřiště, protlačil míč na spoluhráče Rodra, který přesnou přízemní střelou poslal svůj tým do vedení. V 18.minutě posílá hostující Kracík Šmucera po křídle. Ten s míčem doběhl až k rohovému praporku a přesným centrem našel zcela osamoceného Jakoubka, který hlavičkoval do odkryté brány. Hosté vedli 0:2 a až do konce poločasu si udržovali mírnou převahu. Jenomže přišla 45.minuta a rohový kop domácích. Přesnou hlavičku, směřující do šibenice vytěsnil hostující gólman Zítko na břevno a poté zázračně chytil dorážku. Po této akci rozhodčí odpískal konec prvního poločasu, který hosté vyhráli 0:2.

V druhém poločase se Hostinné bálo o výsledek

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a po pěti minutách utekl Pištora po křídle. Domácí gólman Batelka se mu vrhl pod nohy, ale Pištora ho stihl přehodit pomalým obloučkem. Míč směřující do prázdné brány obětavě vykopl domácí bek. Hosty tato akce ukolébala a dovolili domácím, aby se dostali do hry. V 58.minutě dostaly Hlušice výhodu přímého kopu z velice dobré pozice. K míči se postavil Michal Batelka a přesnou střelou přes zeď vymetl šibenici hostující brány. Gólman Zítko uviděl míč, až když se třepetal v síti. Domácí snížili na 1:2 a vycítili šanci na vyrovnání. O chvilku později má Soumar opět možnost kopat přímáček z naprosto totožné pozice. Po jeho nádherné střele se gólman Zítko opět pouze ohlédl, ale rána pouze olízla vnější tyč hostující brány. Domácí tým tlačil, ale v rozletu ho zastavil zbytečný faul Strýhala, po kterém dostal druhou žlutou a následně červenou kartu. Hostům se proti deseti lépe dýchalo, ale domácí nesmírnou bojovností chtěli vyrovnat. V 82.minutě vybojoval hostující Filcsák míč u brankové čáry, u rohového praporku, a poslal před bránu takový padající list. Na snášející se balón si naskočil Jakoubek  a přesnou hlavičkou nedal gólmanovi Batelkovi šanci. Tato branka na 1:3 definitivně zlomila snahu Hlušic o vyrovnání a hosté tak dotáhli zápas do vítězného konce.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice
Vedoucí mužstva Jaromír Průcha: Úvod utkání nám vůbec nevyšel. Ještě jsme se nerozkoukali a už jsme 0:2 prohrávali. Tak také skončil poločas. V druhém poločase jsme začali aktivně a Batelka M. nádhernou střelou vykřesal naději. Hned na to Soumar nastřelil tyčku. V tu chvíli se hosté obávali o výsledek. Bohužel pak přišlo vyloučení a v deseti jsme na Hostinné nestačili. Do otevřené obrany jsme dostali třetí branku a bylo po utkání.

TJ Tatran Hostinné
Vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Začátek zápasu začal opatrně. Přesto se nám podařilo jít rychle do dvoubrankového vedení, pak jsme ale polevili a pustili soupeře do hry, když domácí z trestného kopu snížili, museli jsme se strachovat o výsledek, vítězství se nám podařilo potvrdit až v závěru utkání.



Sestavy


SK Čechie Hlušice
P. Batelka [-] - J. Trejbal [-] , M. Batelka [-] , J. Trejbal [-] (84. J. Špaček [-] ) , J. Mifek [-] , E. Pařízek [-] , J. Soumar [-] , J. Batelka [-] , M. Šimůnek [-] , M. Strýhal [-] , M. Holman [-]

TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - A. Rodr [-] (65. V. Valášek [-] ) , D. Kracík [-] , M. Brož [-] (68. D. Polák [-] ) , P. Šmucer [-] , R. Kosina [-] , Z. Pištora [-] (78. M. Filcsák [-] ) , M. Jakoubek [-] , T. Valeš [-] , J. Slavík [-] , L. Horák [-] (85. P. Lorenz [-] )

ŽK: 36. M. Strýhal , 49. J. Soumar - 49. R. Kosina , 61. A. Rodr , 63. M. Brož , 76. D. Kracík , 78. D. Polák . ČK: 67. M. Strýhal .
Hráči zápasu: M. Batelka , M. Holman - J. Slavík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vitvar Martin - OTAVA Marian, ŠOTEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.