Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hostinném bylo hotovo po prvním poločase


Branky


0

Šesté Malšovice přijely na hřiště druhého Hostinného v notně vypráskané sestavě, pouze s jedenácti hráči. Sedmdesát pět přítomných diváků vidělo skvělý úvod zápasu, ve kterém padly tři góly a poté malinké trápení obou mužstev.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fantastický úvod prvního poločasu pro domácí tým

Úvod prvního poločasu vyšel domácím naprosto fantasticky. Už v čtvrté minutě převzal míč ve středu hřiště domácí záložník a přihrál ho před velké vápno. Tam si ho Jakoubek výborně zpracoval a podél obránce, a pod gólmanem otevřel skóre zápasu na 1:0. Za další dvě minuty to už bylo 2:0. Domácí Roman Polák zatáhl míč po křídle, nacentroval ho před bránu, kam si naběhl Šmucer. A i když byl obtěžován hostujícím bekem, tak přes něj, v obtížné pozici dokázal skórovat. Hosté měli za stavu 2:0 dobrou šanci ke skórování, ale oblouček Krejčího vytáhl gólman Horák Špičkami prstů na roh. Po rohu se míč odrazil ke zcela volnému Etflaišovi, jenomže, ke štěstí domácích, se míč od drnu odrazil do zámezí. V 24.minutě si v rohu velkého vápna převzal míč domácí Jakoubek a jelikož ho obránci vůbec nebránili, tak se dostal k prudké střele, kterou sice gólman Špás vyrazil nad sebe, ale rotovaná rána, stejně zapadla za jeho záda. Poté domácí tým zahazoval jednu šanci za druhou, až to vypadalo, že hostující brána je zakletá. První poločas tak skončil 3:0 pro domácí.

V druhém poločase hosté i v deseti předvedli vyrovnanou partii

V závěru prvního poločasu se zranil hostující Lukeš a tak do druhého poločasu nastoupili hosté pouze v deseti, protože neměli nikoho na střídání. V druhém poločase se hra vyrovnala, a i když měli domácí míč častěji na kopačkách, tak hosté všechny jejich útoky i v deseti v pohodě ubránili. A naopak v 65.minutě se hostům vydařil brejk, kdy letěl dlouhý míč za domácí obranu, kam si naběhl hostující Dušánek. Jelikož domácí gólman dost zbytečně vyběhl z brány, tak pro Dušánka nebylo problémem zavěsit. Hosté snížili na 3:1, ale bylo jasné, že jim síly rychle ubývají. V 80.minutě se domácím podařilo vstřelit branku Horákem po rohu hlavičkou. Zápas tak skončil jednoznačným vítězstvím domácího týmu, kterému to oslabený hostující tým ulehčil.





Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Úvod prvního poločasu nám vyšel skvěle. V 24.minutě jsme vedli 3:0, ale co my jsme pak nedali, to bylo neuvěřitelné. Provázela nás střelecká smůla. Nebylo to moc ke koukání, nebyl to líbivý fotbal, a i když se kluci snažili, tak se nám další branky přidat nepodařilo.

TJ Sokol Malšovice
Trenér Bohumil Krucký: V prvním poločase jsme soupeři vůbec nestačili a zaslouženě jsme 3:0 prohrávali. Ve druhém poločase jsme hráli o desíti a paradoxně jsme se domácím vyrovnali. Výsledek 1:1 tomu nasvědčuje. Bohužel se hraje celý zápas a tak jsme zaslouženě prohráli. Soupeři gratuluji k vítězství.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - D. Kracík [-] , M. Brož [-] , D. Polák [-] , P. Šmucer [-] , M. Jakoubek [-] (61. Z. Pištora [-] ) , T. Valeš [-] , R. Polák [-] (70. M. Filcsák [-] ) , J. Slavík [-] , L. Kracík [-] (61. P. Lorenz [-] ) , L. Horák [-]

TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - P. Kloubec [-] , D. Krejčí [-] , T. Valc [-] , R. Dušánek [-] , M. Brůna [-] , J. Horký [-] , O. Etflaiš [-] , J. Jareš [-] , J. Lukeš [-] , D. Ninger [-]

ŽK: 61. M. Brož , 73. J. Slavík - 72. J. Jareš .
Hráči zápasu: J. Horák , R. Polák - P. Kloubec .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Svoboda Filip - PÁLKA Martin, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.