P. Knap 10.
P. Knap 70.
2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín dotahoval, otáčel a nakonec vyhrál


Branky


10. P. Knap , 70. P. Knap - 41. R. Pluhař , 72. L. Janda , 80. P. Horáček
0


První Jičín zavítal do sedmého Rudníku a rád by si odvezl všechny body. Domácí hrají v poslední době docela dobře a tak to Jičín v Rudníku vůbec neměl lehké. Přítomní diváci nakonec viděli padnout pět branek a v závěru zápasu hnali svůj tým za vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Jičín nedal penaltu

Do zápasu vstoupili lépe hosté a vytvořili si dvě dobré příležitosti ke skórování. Ale domácí obrana pracovala spolehlivě a Rudník čekal na svou šanci. Ta přišla poměrně brzy, již v desáté minutě zápasu, kdy Rudník dostal výhodu přímého kopu z velice dobré pozice. K míči se postavil Knap a nádhernou střelou nedal hostujícímu gólmanovi Mauerovi žádnou šanci. Domácí vedli 1:0, ale po chvilce mohlo být vyrovnáno. Hosté kopali rohový kop. Po pošťuchování ve vápně a pádu hostujícího útočníka, odpískal rozhodčí penaltu ve prospěch Jičína. Míč si na značku pokutového kopu postavil Horáček. S jeho střelou si výborně poradil gólman Čáp, který ji za pomocí tyče, vytáhl mimo bránu. Jičínu se nakonec podařilo vyrovnat v 40.minutě. Hostující Horáček si převzal míč a spolu s Jandou běželi dva na jednoho. Horáček svou přihrávku přesně načasoval a Janda se levačkou trefil přesně na zadní tyč. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

Přetahovanou v druhém poločase vyhrál Jičín

Do zápasu vstoupil lépe domácí Rudník a hned po dvou minutách mohl jít do vedení. Ale nadějná akce skončila špatnou přihrávkou. Až do sedmdesáté minuty se hra přelévala ze strany na stranu a hrál se hodně útočný fotbal, což se líbilo hlavně divákům. V 70.minutě se krásně uvolnil hostující Horáček, přešel přes tři hráče a přesnou střelou k tyči nedal gólmanovi Čápovi šanci. Hosté se ujali vedení 1:2, které ovšem netrvalo ani tři minuty. V 72.minutě se k míči dostal nejlepší hráč domácích Knap a svou šanci využil dokonale. Smutný gólman Mauer vytahoval míč ze své sítě a bylo to 2:2. V 80.minutě je to opět aktivní Horáček, který se skvěle uvolnil a ve vápně našel Pluhaře, který otočil skóre opět ve prospěch hostujícího týmu. Do konce zápasu zbývalo deset minut a domácí vrhly všechny síly do útoku. Jičín se bránil s vypětím všech sil a jednou to dokonce bylo i na hraně penaltového zákroku. Píšťalka rozhodčího však mlčela a tak si hosté odvezli z Rudníku tři těžce vydřené body.



Ohlasy k zápasu


TJ Rudník
Trenér Pavel Cerman: Byl to zápas, ve kterém se hodně útočilo, takže se divákům musel líbit. Škoda, že jsme neudrželi stav 2:2. V závěru jsme si vytvořili veliký tlak, ale vyrovnat se nám už nepodařilo.

SK Jičín B
Vedoucí mužstva Jaroslav Matějka: Zápas jsme začali dobře a vypracovali si i šance. Domácí šli do vedení z přímáku, ale my jsme vzápětí mohli vyrovnat z penalty, kterou jsme bohužel neproměnili. Na konci poločasu se nám podařilo vyrovnat. V druhém poločase jsme dvakrát šli do vedení a těsnou výhru jsme v závěru ubránili.



Sestavy


TJ Rudník
D. Čáp [-] - P. Beláň [-] , M. Kučeravý [-] , T. Jebavý [-] , J. Prívara [-] , J. Štemberka [-] , J. Víšek [-] , P. Knap [-] , J. Vydra [-] (83. J. Čáp [-] ) , M. Zeman [-] , M. Janoušek [-] (64. M. Pecold [-] )

SK Jičín B
L. Mauer [-] - J. Mészároš [-] , M. Šaroun [-] , P. Bryscejn [-] - L. Janda [-] , M. Kirschner [-] , J. Veg [-] , T. Bucek [-] , T. Klaban [-] (54. J. Sajdl [-] ) - R. Pluhař [-] , P. Horáček [-] -

ŽK: 31. J. Prívara , 89. D. Čáp - 82. J. Veg .
Hráči zápasu: J. Prívara , P. Knap - P. Horáček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.