2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená karta rozhodla zápas v prospěch Hostinného


Branky


0

Čtvrté Předměřice hostily druhé Hostinné a Předměřice potřebovaly naplno bodovat, aby jim jejich soupeř neodskočil na sedm bodů. 85.přítomných diváků se rozhodně nenudilo, protože zápas nebyl rozhodnutý až do poslední minuty a navíc padlo pět gólů.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v prvním poločase musely Předměřice dotahovat

Oba týmy vstoupily do zápasu opatrněji a úvod zápasu provázela řada nepřesností na obou stranách. Ani jedno z mužstev si nedokázalo vytvořit trvalejší tlak a tak se hra odehrávala spíše mezi vápny. První branka tak padla až v 34.minutě a vedla k ní chyba domácí obrany. Po špatném odkopu se totiž dostal k míči hostující Jakoubek a s nabídnutou šancí si poradil náramně. Překonal gólmana Kekeláka v bráně Předměřic a poslal svůj tým do vedení. Domácímu týmu se naštěstí do konce poločasu podařilo vyrovnat. Tři minuty před přestávkou se prosadil velice dobře hrající Paizker a tak se šlo do šaten za nerozhodného stavu 1:1.

Ke konci zápasu otáčelo Hostinné ve svůj prospěch

Ani druhý poločas moc fotbalové krásy nepřinesl. Snaha se sice ani jednomu z mužstev upřít nedala, ale bylo to tak nějak bez šťávy. Velice podstatná událost se stala v 61.minutě, když byl vyloučen domácí Bareš po druhé žluté kartě. O minutu později podnikali hosté dobře se rozvíjející útok, ale o míč lehkovážně přišli a domácím se povedl rychlý brejk do otevřené obrany. K míči se dostal zkušený Frank a pod vybíhajícím gólmanem Horákem, poslal svůj tým do vedení 2:1. I když hrálo Hostinné přesilovku, tak na hřišti to vůbec znát nebylo a hra byla zcela vyrovnaná. V 77.minutě se hostům konečně podařila pěkná akce. Rychle přenesli míč z jedné strany na druhou, kde si ho převzal Jakoubek, který přesným centrem našel nabíhajícího Poláka, pro kterého už nebylo problémem zakončit do prázdné brány. Bylo srovnáno na 2:2 a bylo otázkou, jestli Hostinné dokoná obrat proti oslabenému domácímu týmu. V poslední minutě dostali hosté výhodu trestňáčku z velice dobré pozice. Kanonýr Jakoubek napálil míč do zdi, ale ten se k němu odrazil a Jakoubek ho technickou střelou podél zdi poslal za záda bezmocného gólmana Kekeláka. Domácí už měli velice málo času na vyrovnání. Zápasu by asi více svědčila remíza, ale tři body si odvezli hosté do Hostinného.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Vedoucí mužstva Martin Pšenička: Vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro hosty. Utkání by spíše slušela remíza. Mrzí mě vyloučení Jana Bareše, který nám bude v dalších utkání chybět.

TJ Tatran Hostinné
Vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Neurovnaný, pro oko diváka ne příliš pohledný, fotbal se spoustou nepřesností z naší strany. Po vyrovnaném poločase jsme hráli od 61 minuty přesilovku, přesto šli do vedení domácí. V 77 min. se nám podařilo srovnat skóre po rychlé akci zakončenou pohotovou střelou R. Poláka. V samém závěru zápasu zužitkoval trestný kop Jakoubek, a tak si se štěstím vezeme všechny body.



Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Kekelák [-] - R. Frank [-] (75. D. Lejp [-] ) , P. Jaroš [-] (55. E. Bareš [-] ) , Š. Pekáč [-] (80. J. Voborník [-] ) , O. Vyleťal [-] , T. Ponikelský [-] (46. M. Strakatý [-] ) , J. Bareš [-] , P. Paizker [-] , M. Zeman [-] , L. Ponikelský [-] , A. Hronek [-]

TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - A. Rodr [-] (90. P. Lorenz [-] ) , D. Kracík [-] , D. Polák [-] (58. M. Brož [-] ) , P. Šmucer [-] (57. D. Nossek [-] ) , M. Jakoubek [-] , T. Valeš [-] , R. Polák [-] , J. Slavík [-] , L. Kracík [-] , L. Horák [-]

ŽK: 49. R. Frank , 53. J. Bareš - 90. M. Filcsák . ČK: 61. J. Bareš .
Hráči zápasu: O. Vyleťal , P. Paizker - T. Valeš , M. Jakoubek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Bouz Tomáš - KIEZLER Vlastislav, MIŠKAŘ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.