2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín uhájil první příčku


Branky


0

První Jičín hostil pátý Trutnov a domácí tým toužil potvrdit oprávněnost prvního místa v tabulce. Diváků se na tento zápas moc nedostavilo a bylo jich tak půl na půl, z obou týmů.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Jičín prokázal svou převahu pouze jedním gólem

Hosté nastoupili do zápasu s debutantem Tichým v bráně a s odhodláním odvézt si z Jičína nějaký ten bod. Jenomže domácí se jim to od začátku snažili překazit aktivní hrou a právě Tichý v bráně hostí, musel čelit několika nebezpečným situacím. Poprvé se domácí prosadili až v 27.minutě po rychlém brejku. K míči se dostal domácí Mikolášek a po pěkném průniku poslal skvělou přihrávku na nabíhajícího Bucka, pro kterého už nebylo problémem poprvé rozvlnit síť za zády hostujícího gólmana Tichého. Domácí tým se ujal vedení 1:0 a až do konce poločasu se pokoušel svůj náskok navýšit. Obrana hostí a nemohoucnost domácích střelců ovšem znamenala, že do konce prvního poločasu se stav už nezměnil.

V druhém poločase oslabený Jičín vstřelil druhou branku

Ani v druhém poločase se obraz hry moc nezměnil. Domácí tým se snažil o vstřelení druhé branky a hosté zodpovědně bránili a vyráželi do nebezpečných brejků. Naděje na vyrovnání svitla hostům přesně po hodině hry, kdy byl po dvou žlutých kartách vyloučen domácí Knížek. Jenomže kdo by čekal větší tlak hostů z Trutnova tak by byl zklamán. Hra se sice více vyrovnala, ale hosté dnes neměli svůj den a do útoku se moc nehnali. A tak přišel v 86.minutě trest v podobě druhé branky pro domácí tým. Horáček se ve vápně pěkně uvolnil, ale jeho střelu zastavila tyč Tichého brány. Jenomže míč se odrazil ke zcela volnému Šarounovi, pro kterého už nebylo problémem skórovat do prázdné brány. Jičín tak v průměrném utkání zvítězil 2:0 a bylo to vítězství zasloužené, protože domácí prokázali větší touhu po třech bodech.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín B
Vedoucí mužstva Jaroslav Matějka: Od začátku zápasu jsme byli lepší a zahazování těch nejvyloženějších šancí nás stálo zbytečné nervy až do konce zápasu. I když jsme od šedesáté minuty hráli v oslabení, i tak se nám podařilo vstřelit druhou branku. Naše vítězství je zasloužené a mohlo být i vyšší.

MFK Trutnov C
Vedoucí mužstva Jaroslav Votoček: S debutantem Lukášem Tichým v brance nastoupilo céčko k v pořadí již k šestému jarnímu utkání. Na rovinu, raději na něj zapomenout. Dnes se nám nedařilo zhola nic. Domácím stačil slabý výkon pro zisk tří bodů. My jsme za celé utkání netrefili zařízení. Domácí měli pět šancí, tři zlikvidoval Tichý, dvě proměnili.



Sestavy


SK Jičín B
P. Přibyl [-] - J. Mészároš [-] , D. Knížek [-] , J. Krykorka [-] - T. Bucek [-] (64. M. Šaroun [-] ) , M. Kirschner [-] - P. Horáček [-] , R. Pluhař [-] (78. T. Klaban [-] ) - P. Mikolášek [-] , J. Veg [-] , J. Ulvr [-]

MFK Trutnov C
L. Tichý [-] - O. Kárník [-] , Z. Bělonožník [-] , J. Vomočil [-] , J. Skuček [-] , L. Šimočko [-] , R. Rada [-] , R. Horáček [-] , Z. Doubic [-] , J. Zákravský [-] , V. Drtina [-]

ŽK: 39. D. Knížek , 43. J. Mészároš , 69. J. Veg , 96. M. Kirschner - 42. J. Skuček , 55. O. Kárník . ČK: 60. D. Knížek .
Hráči zápasu: J. Mészároš , P. Mikolášek - L. Tichý .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Junek Matěj - DUJSÍK Martin, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.