3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostinné rozhodlo v průběhu tří minut


Branky


0

V zápase kola se střetlo třetí Hostinné s druhou Lokomotivou Hradec Králové. Zápas splnil všechny předpoklady těžkého utkání a na trávníku se jiskřilo někdy až moc. Pěkná návštěva sto padesáti diváků nakonec viděla zápas, který rozhodla větší bojovnost jednoho z mužstev.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas o ničem nerozhodl

V Hostinném se od rána hrál fotbal a tak hřiště dost utrpělo. Zápas se proto odehrál na velice těžkém terénu, který nenahrával technické hře hostujícího mužstva. Hosté se z první vážnější šance brzy ujali vedení. Již v šesté minutě se prosadil nejlepší jarní střelec soutěže Zvolánek a poslal svůj tým do vedení 0:1. Hosté měli ještě asi dva náznaky šancí, kdy by mohli svůj náskok navýšit, ale domácí gólman Horák byl pokaždé na svém místě. Hra se postupně vyrovnala a domácí převzali taktovku. Po hodině hry se domácím podařilo vyrovnat. V 33.minutě unikl po lajně Rodr a poslal střílený centr do vápna. Do vápna se vřítil Jakoubek a odvážným skluzem poslal míč za záda bezmocného gólmana Beránka. Poločas tak skončil nerozhodně a nic nenaznačovalo, které z mužstev ovládne poločas druhý.

Tři minuty v druhém poločase rozhodly zápas

V úvodu druhého poločasu si techničtější hosté vytvořili mírný tlak. Bojovné domácí mužstvo je ovšem do žádné vážnější gólovky nepustilo. Hra se postupně začala přiostřovat a mnohdy to byly i nevybíravé zákroky volající po přísnějším trestu. K těmto zákrokům hodně přispěl hlavní rozhodčí Skřivánek, který si svým nerozhodným rozhodováním žádný respekt nezískal. V 68.minutě dostal domácí tým výhodu rohového kopu. Nepochopitelně, nikým nehlídaný domácí Rodr, hlavou pohodlně skóroval a poslal svůj tým do vedení 2:1. O tři minutky později udělal na půlce obrovskou chybu hostující Karabinoš a toho využil střídající Nosek, který sám běžel na hostující bránu. Sice ho ještě křižoval hostující bek, ale Nosek včas dokázal obstřelit gólmana Beránka a navýšit vedení domácího týmu na 3:1. Hosté zápas nezabalili a vytvořili si dvě velice dobré šance na vyrovnání. V obou se ocitl Zvolánek, ale z jedné to dal těsně vedle a ve druhém ho vychytal domácí gólman Horák. Škoda že byl zápas tak tvrdý a pár hráčů to odneslo i zraněním. Jinak totiž mohl být ozdobou tohoto kola. Domácí tým nakonec dotáhl utkání do vítězného konce, když prokázal větší touhu po vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Hostinné
Vedoucí mužstva Pavel Šmucer: Na těžkém terénu se odehrálo tvrdé a bojovné utkání. Naše vůle po vítězství byla větší, a proto jsme zvítězili. Zápas jsme rozhodli vstřelením dvou gólů v průběhu tří minut. Škoda zbytečných zranění v tomto, až nadměrně tvrdém utkání, se spoustou nečistých někdy až nevybíravých zákroků.

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Trenér Tomáš Chlumecký: Dostali jsme se rychle do vedení a ještě jsme mohli svůj náskok navýšit. Bohužel se tak nestalo a domácí do poločasu vyrovnali. I když domácí vedli o dvě branky, i tak jsme měli šance na vyrovnání. O zápase rozhodla větší bojovnost domácího týmu. Slabý výkon rozhodčího utkání rozhodně nepomohl.



Sestavy


TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - A. Rodr [-] , D. Kracík [-] , M. Brož [-] , P. Šmucer [-] (87. P. Lorenz [-] ) , M. Jakoubek [-] (77. D. Polák [-] ) , T. Valeš [-] , R. Polák [-] , J. Slavík [-] , L. Kracík [-] (66. D. Nossek [-] ) , L. Horák [-]

TJ Lokomotiva Hradec Králové
I. Beránek [-] - A. Hůlka [-] (73. M. Šubrt [-] ) , J. Schejbal [-] , M. Zvolánek [-] , L. Svatoň [-] , D. Denk [-] , J. Javůrek [-] , D. Rosulek [-] , P. Bělonohý [-] (32. O. Karabinoš [-] ) , D. Vodák [-] , O. Matoušek [-]

ŽK: 69. D. Kracík , 75. M. Jakoubek , 78. D. Polák - 53. A. Hůlka , 82. J. Schejbal .
Hráči zápasu: A. Rodr .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Skřivánek Miloš - VITVAR Martin, NÝVLT Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.