5:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín nedal Hlušicím šanci


Branky


10. P. Horáček , 14. M. Vacek , 31. M. Vacek , 83. M. Vacek , 86. M. Vacek - 65. J. Špaček
0

Druhý Jičín hostil osmé Hlušice a chtěl potvrdit svou domácí neporazitelnost. Hlušice, oslabené devíti zraněními a souběžným zápasem Béčka, se chtěly pokusit v Jičíně o zázrak a vydolovat zde nějaký ten bodík. Dvacítka přítomných diváků vůbec nelitovala, že přijela na zápas, protože viděla zajímavé utkání, ve kterém padlo šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jičín už v prvním poločase položil základ svému vítězství

Úvod zápasu patřil kupodivu hostům, kteří se na podmáčeném terénu lépe pohybovali. Ale první branku vstřelili domácí, když se pohotově trefil Horáček. Po úvodní čtvrthodině to již bylo 2:0, když se svou první brankou elegantně představil domácí Vacek. Hosté se dostali do jedné dobré šance, ale Batelka chyby domácí obrany nevyužil. Poté měli dokonce hosté výhodu pokutového kopu, ale ani tu nevyužili. A aby toho nebylo málo, tak se penalta kopala i proti Hlušicím, jenomže ani domácí Mészáros pokutový kop neproměnil. Skóre prvního poločasu na 3:0 uzavřel opět Vacek, který svou druhou brankou nedal hostujícímu gólmanovi Trejbalovi žádnou šanci zasáhnout. Do kabin šli tak domácí s luxusním tříbrankovým náskokem.

V závěru druhého poločasu řádil domácí Vacek

Po změně stran, Jičín uchlácholený tříbrankovým vedením polevil, a umožnil hostům snížit na 3:1. V 65.minutě se hostům podařila kombinace ve středu pole a vysunutí Špačka, který využil chyby domácího obránce. Špaček si dovolil i kličku gólmanovi Mauerovi a zavěsil do prázdné. Další čtvrthodinka patřila hostům. Do dobré pozice se dostal Pařízek, ale jeho hlavička mířila nad. Chvilku na to, letěla pěkná rána Jana Batelky těsně vedle. Ale to bylo ze strany hostů vše. Závěrečné minuty opět patřili domácímu celku a hlavně jejich útočníkovi Vackovi. Protože tomu se podařilo vstřelit další dvě branky a završit tak konečné skóre zápasu na konečných 5:1 pro domácí Jičín. Vackovi čtyři góly byly ozdobou zápasu a i celého čtvrtého kola.





Ohlasy k zápasu


SK Jičín B
Vedoucí mužstva Jaroslav Matějka: Zisk bodů nás samozřejmě těší, horší byla ovšem předvedená hra. První poločas jsme byli daleko fotbalovější a v druhém už jsme tak nedominovali. Hosté vstřelili gól po naší chybě a jinak si žádnou další šanci nevytvořili. Vítězství je z našeho pohledu naprosto zasloužené.

SK Čechie Hlušice
Trenér Jaroslav Trejbal: Přijeli jsme do Jičína v rozloženém kádru, ale i přesto jsme do zápasu vstoupili aktivně. První poločas jsme prohráli 3:0. Když se nám v druhém poločase podařilo vstřelit gól, tak jsme měli ještě další dvě dobré příležitosti ke zdramatizování zápasu. Závěr už patřil domácím, protože jsme hráli na riziko s otevřenou obranou.



Sestavy


SK Jičín B
L. Mauer [-] - J. Mészároš [-] (56. T. Klaban [-] ) , D. Knížek [-] , J. Krykorka [-] - T. Bucek [-] , M. Kirschner [-] (46. V. Horáček [-] ) - P. Horáček [-] , R. Pluhař [-] - M. Vacek [-] , M. Mészáros [-] , D. Malý [-]

SK Čechie Hlušice
J. Trejbal [-] - J. Špaček [-] , D. Žilka [-] , J. Šimůnek [-] , J. Soumar [-] , J. Batelka [-] , M. Šimůnek [-] , E. Pařízek [-] , J. Mifek [-] , O. Pařízek [-] , M. Batelka [-]

ŽK: 75. M. Mészáros - 26. D. Žilka , 78. J. Špaček .
Hráči zápasu: M. Kirschner , M. Vacek - J. Batelka .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kudláček Milan - HLAVÁČ Martin, PEŠAVA Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.