Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovečné prohrálo se Strážkem a a sestupuje do IV. třídy


Branky


0

Rovečné prohrálo domácí zápas se Strážkem vysoko 1:6 a sestupuje do IV. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážek vstřelil čtyři branky

Ve 24. kole III. Třídy přivítalo domácí Rovečné hosty ze Strážku. Pro domácí celek to byl důležitý zápas, jelikož jedině výhra jim dávala naději záchrany v soutěži. Jenže už od prvních minut bylo vidět, že to budou mít hodně těžké. Strážek na jaře má velmi dobrou formu, kterou si i sem do Rovečného přivezl. Už ve 3. minutě zápasu poslal hosty do vedení Libor Šebek, který bez problému proměnil penaltu 0:1. Uběhlo jen pár minut navíc a v 11. minutě vystřelil Tomáš Christian z hranice velkého vápna a krásnou střelou k levé tyči zvýšil skóre už na 0:2 . Na třetí gól nemuseli fanoušci Strážku, kteří přijeli do Rovečného v hojném počtu, čekat nějak dlouho. Cimbálník hezkou přihrávkou mezi dvěma obránci uvolnil Martina Christiana, jenž následně nádherně obstřelil brankáře Petra na zadní tyč a hosté se mohli v 19. minutě radovat už ze třetí branky 0:3 . Domácí tým spíše jen nakopával míče na rychlého útočníka Svobodu, jenže ten si ve většině případu nepohlídal ofsajdové postavení a šance domácích tak končily ještě dříve než by vůbec začaly. Přesto si vypracovali jednu velkou šanci v prvním poločasu. Po nakopnutém míči si ve 30. minutě nepohlídal hostující kapitán Cimbálník náběh domácího hráče Bartoňa, který se tak dostal před něj, jenže v situaci sám na brankáře neuspěl a jeho střelu skvěle nohou vyrazil Lukášek a připsal si tak velmi dobrý a i důležitý zákrok. Stav se měnil až v 43. minutě,  to se podruhé v zápase trefil Martin Christian, který krásným lobem nad brankářem stanovil poločasový stav na 0:4 .

 

 

Hosté kontrolovali průběh druhé půle

Ve druhém poločasu si hosté ze Strážku bezpečně kontrolovali výsledek zápasu. Domácí hráči se skoro k ničemu nedostávali, spíše naopak hosté znovu udeřili. V 63. minutě zvýšil už na 0:5 pěknou střelou svoji levačkou Tomáš Polák. O deset minut později přidal další gól Martin Christian a završil tím tak svůj dnešní hattrick v zápase - 0:6 . V 78. minutě se domácím přeci jenom podařilo dát branku, ale můžou poděkovat jen brankáři Lukáškovi, který svoji chybou při odkopu, kde si nechal vzít školácky míč, tím pádem Svoboda pak neměl problém poslat balón do prázdné branky - 1:6 . Nic to ale neměnilo na tom, že Strážek v Rovečném vyhrál vysoko a hlavně zaslouženě a poslal tak domácí tým do IV. třídy. 



Ohlasy k zápasu



TJ Strážek
Josef Cimbálník: Povedl se nám znovu velmi dobrý vstup do zápasu. Kluci opět podali dobrý výkon a zaslouženě jsme vyhráli. Děkuji všem hráčům za předvedený výkon a vysoké vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - M. Svoboda [-] , P. Večeřa [-] (68. J. Fousek [-] ) , P. Svoboda [-] (70. M. Dlouhý [-] ) , P. Žila [-] (67. M. Hanuš [-] ) , M. Ondráček [-] , M. Bezectný [-] , T. Prudký [-] , M. Bartoň [-] , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-]

TJ Strážek
D. Lukášek [-] - P. Šustal [-] (61. J. Chocholáč [-] ) , J. Cimbálník [-] (46. S. Lahodný [-] ) , F. Lahodný [-] (46. P. Kupský [-] ) , J. Valík [-] (71. M. Svoboda [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Christian [-] , T. Christian [-] , L. Šebek [-] , F. Šmerda [-] , T. Polák [-]

Hráči zápasu: T. Polák , M. Christian .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - BARTOŇ Miroslav (N), CHRISTIÁN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.