0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sněžné vyhrálo o tři góly v Rovečném


Branky


22. M. Škapa , 38. J. Buchta , 60. M. Vašek
0

Sněžné se výhrou v Rovečném posunulo na třetí místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sněžné v prvním poločase dvakrát skórovalo

Jarní část III. třídy se již naplno rozjela a k vidění bylo střetnutí Rovečného, které hostilo Sněžné. Jednalo se o souboj nejhoršího útoku na straně domácích proti naopak jednomu z nejlepších v celé soutěži. Výsledek zápasu se tak dal lehce odhadnout, ale jak je známo, nic není předem dané.

 

Do zápasu nastoupily oba celky aktivně, nedávaly si ani milimetr prostoru, každý chtěl balón. Především obránci pak byli pod tlakem a jejich vyústěním byly dlouhé nákopy na druhou stranu hřiště. Šest desítek přihlížejících si moc kreativity i kombinace neužilo. Na obou stranách se střídaly pokusy mimo bránu, takže brankáři moc práce neměli.

 

Po dvaceti minutách podobně předváděné hry šli do vedení kuriózně hosté. Brankář Petr vykopával míč směrem do strany, jenže jeho pokus byl příliš krátký – dopadl k nohám Škapy – jenž se nerozpakoval a “half-volejem“ z dobrých čtyřiceti metrů poslal kulatý nesmysl zpět brankářovi tak přesně, že zapadl za jeho záda.

 

Prohrávající družstvo bylo hodně opařeno, jejich útočné snažení bylo ještě více otupělé než dosud. V podstatě se nedostalo k pořádnému zakončení, příležitosti končily vedle branky, anebo na připravených borcích v defenzívě. To na druhé straně měl gólman více práce, avšak povětšinu času sbíral balóny pohodlně do náruče. Až pár minut před koncem prvního dějství byl krátký.

 

To si na půli hřiště vzal balón Buchta, driblinkem se přiblížil hranici malého pokutového území a křížnou střelou na zadní tyčku zvýšil vedení. Skóre se pak již neměli, tudíž do kabin se šlo za značně rozdílných nálad. Ovšem nic ještě nebylo rozhodnuto, soupeř nechtěl nechat body zadarmo.

Sněžné ve druhé půli pojistilo vítězství

Fotbalisté, jejichž obcí protéká Tresenský potok, zvýšili svojí aktivitu a hnali se minimálně za snížením současného stavu. Najednou byli u spousty soubojů jako první a podnikali nebezpečné výpady vpřed. Množit se také začaly standardní situace, ale ani z nich nenapnuli síť brány. Jejich snažení bylo navíc utnuto z volného přímého kopu na druhé straně.

 

K jeho exekuci se postavil Michal Vašek, na pětadvaceti až třiceti metrech od tří tyčí nejprve zadrobil, aby následně poslal placírkou svůj projektil do horního rohu brány – krásný moment. Toho času už byl zápas dohráván, dá se to tak tvrdit alespoň ze strany hostů. Na lavičce pro náhradníky bylo znovu téměř prázdno, navíc síly docházely.

 

Rovečné zkoušelo hrozit z rychlých brejků, jenomže ani M. Svoboda, ani Prudký si na dobře postaveného Forchtsama nepřišli. Skoro se nebylo co divit, že se toto mužstvo tolikrát v sezóně neradovalo ze vstřelených gólů, protože zakončení se rovnalo tristní úrovni. Nepomohl jim ani pan rozhodčí, který zvláštním gestem nařídil nepřímý volný kop z hranice velkého vápna za údajné zdržování při výkopu. Jeho hlídání sekundové ručičky na cibulích bylo tak nejkomičtějším momentem klání.

 

 

A protože se už ani jedna strana neradovala, zvítězili sněženští ve stejném poměru, jako tomu bylo i minulý týden. Smutnými naopak zůstali domácí, kteří si za svou aktivitu jistě zasloužili více, ovšem zkušenosti a klid prostě chyběly. Dál tak figurují na desátém místě tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách: Zasloužené vítězství hostů. Zasloužili si ho za větší důraz a chuť po vítězství.

TJ Sokol Sněžné
Ladislav Střešňák: Zápas rozhodl gól ze čtyřiceti metrů, který jsme vstřelili na začátku. Poté jsme za pomoci pevné defenzivy i jistého brankáře udrželi hostující útočníky na uzdě a uchovali čisté konto.



Sestavy


TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - P. Večeřa [-] (82. M. Bezectný [-] ) , M. Hanuš [-] (46. M. Ondráček [-] ) , M. Dobiáš [-] , P. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] , K. Jančík [-] , T. Prudký [-] , M. Bartoň [-] , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-]

TJ Sokol Sněžné
O. Forchtsam [-] - L. Pondělíček [-] , J. Beneš [-] , M. Vašek [-] , L. Střešňák [-] - M. Škapa [-] , L. Štourač [-] , K. Štegner [-] , M. Dvořák [-] - J. Dufek [-] , J. Buchta [-] (80. T. Odehnal [-] ) -

ŽK: 61. P. Večeřa .
Hráči zápasu: M. Škapa , M. Vašek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - BARTOŇ Miroslav (N), ŠIMON Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.