4:1
(2:0)
82. P. Kozel
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonýr Hanák třemi zásahy zničil Radostín


Branky


19. J. Hanák , 37. J. Hanák , 46. J. Hanák , 50. P. Mitáš - 82. P. Kozel
0

V utkání šestého celku v tabulce Ujčova s dvanáctým Radostínem skončilo výraznou výhrou Ujčova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Hanák dvakrát skóroval

V utkání šestého celku v tabulce Ujčova s dvanáctým Radostínem slibovalo zajímavou podívanou. Domácí byli navíc povzbuzeni týden starou domácí výhrou nad Strážkem. Za krásného počasí se v nedělním odpoledni v Ujčově hrál pohledný zápas, ve kterém jasně dominovali domácí. Již od úvodních minut se do soupeře z Radostína pustili na plné obrátky. 2. minuta tyč Míši Dvořáčka a neustálé útočné výpady ze kterých pramenily šance Sedlera a Hanáka. První branka padla po milimetrovém pasu Přemka Ryby na Jirku Hanáka, který nekompromisně uklidil míč do sítě 1:0. Následné minuty se odehrály ve středu hřiště, domácí takticky nepouštěli Radostín na dostřel a postupně zvyšovali útočné úsilí. V 38. minutě dnes geniálně hrající Přemek Ryba vymotal obránce a neomylně opět našel Jirku Hanáka 2:0. Poločas se dohrál v poklidném tempu a do kabin šli spokojenější hráči Ujčova.

Ujčov pokračoval ve střílení branek

Druhý poločas začal mohutným náporem Ujčova a hosté nestíhali. 47. minuta Ryba bochánkem našel Hanáka - 3:0. Domácí pokračovali v euforickém výkonu a to potvrdili hned v 50. minutě. Kapitán Pavel Mitáš našel přesným pasem Petra Mitáše, ten se nerozpakoval a z první uklidil nechytatelnou střelou míč pod víko 4:0. Ujčovu vycházelo vše, na co sáhl a hosté působili zcela odevzdaně. Domácí poté prostřídali sestavu a hráli na udržení výsledku. Radostín se poté přeci jen začal prosazovat a v 84. minutě  po dlouhém autu hostující kanonýr Kozel poslal hlavičku přesně do domácí sítě 4:1. Zbytek zápasu se odehrál z povinnosti a domácí mohli zaslouženě oslavit vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Další domácí utkání se nám povedlo daleko lépe a soupeře jsme jednoznačně přehráli, výborný výkon celého týmu. V kabině panuje výborná atmosféra a už se moc těšíme na příští týden, kdy přivítáme v derby Štěpánov.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Do zápasu jsme vstoupili s tím, že se soupeř porazí sám. Soupeř na nás ale vlítl, a důrazem ovládl první půlku. Vstup do druhé půle byl vice než tragický a po třetím gólu nebylo co řešit. Soupeř poté opustil svoji aktivitu a my se dostali do sporadických šancí, které jsme ale neproměnili. Po té vstřelili krásnou branku a my už pouze korigovali.



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Mareš [-] , J. Štourač [-] , Z. Mitáš [-] , J. Nedoma [-] (78. O. Jančík [-] ) - M. Dvořáček [-] , P. Mitáš [-] , P. Mitáš [-] , P. Ryba [-] , J. Sedler [-] (60. J. Hlaváček [-] ) - J. Hanák [-] (55. J. Večeřa [-] ) -

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
M. Láznička [-] - A. Kališ [-] , M. Homola [-] , P. Inwald [-] , T. Litochleb [-] - R. Večeřa [-] , M. Gregar [-] , L. Dvořák [-] , L. Invald [-] (46. D. Toman [-] ) - P. Kozel [-] , D. Večeřa [-] (46. M. Šimek [-] ) -

ŽK: 55. M. Dvořáček , 79. P. Ryba - 45. R. Večeřa , 67. M. Šimek , 86. P. Kozel .
Hráči zápasu: Z. Mitáš , J. Hanák , P. Ryba .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - DÍTĚ Radek, MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.