0:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 10:15

12.kolo, Jihomoravský | Hodonín | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrubá Vrbka rozcupovala v derby Louku na vlastním hřišti!


Branky


15. V. Peprna , 40. M. Janás , 49. V. Peprna , 60. S. Horák , 90. M. Mlýnek
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráli, ale hosté stříleli branky

V 15. minutě se z hranice pokutového území prosadil střelou do levého dolního rohu hustující Vladimír Peprna a zmrazil domácí fanoušky, kteří chtěli vidět vítězství svého klubu. Po této vstřelené brance převzala iniciativu domácí Louka a tlačila se do zakončení. Mnoho střel z kopaček domácích letělo vedle a když už střela letěla na branku, tak si s ní poradil výborně chytající Kováčik. Poté Kováčik zneškodnil samostatný útok jednoho z domácích útočníků. A jak se říká nedáš dostaneš, platilo to i tentokrát. Z protiútoku po pěkné kombinační akci a chytrému puštění míče Vladimíra Peprny mezi nohami na Janása Martina, který byl sám před brankářem a zkušeně si poradil. Poločas tedy skončil 0:2.

Domácí ve druhé půli zcela odešli

Druhá půle začala obrovskou šancí domácího celku, ale opět střela skončila těsně vedle levé tyče Kováčika. Opět v zápěti hosté zaútočili a prosadil se svou druhou brankou v utkání, nutno podotknout, že takovou branku by mu záviděl i kdejaký střelec. Vymetl horní roh domácí branky. Hosté byli stále při chutě a když po zpětné přihrávce od Peprny nádhernou střelou rozvlnil síť hostující kapitán Horák, bylo o osudu utkání rozhodnuto. Domácím se naskytla možnost aspoň korigovat stav utkání, ale nabídnutou penaltou pohrdli. V závěru ještě přidal pátou branku hostí Mlýnek, který přehodil domácího brankáře a míč se ještě otřel o tyč. Hosté si odvezli z Louky 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Louka
Šimlík Radek: V dnešním utkání jsme my hráli a hosté dávali branky, ale tak to někdy ve fotbale chodí. Asi kdybychom hráli až do rána, branku jim nedáme. Musíme se soustředit teď na další utkání a tohle hodit za hlavu.

TJ Horňácko Hrubá Vrbka
Michna Petr: V dnešním derby jsme podali výborný, bojovný a hlavně týmový výkon a máme velkou radost, že jsme mohli Louce oplatit minulou porážku a se skóre 5:0, to je nádherný pocit!



Sestavy


TJ Sokol Louka
M. Vrba [-] - A. Mikeska [-] , M. Mikéska [-] , M. Fišer [-] (75. J. Těthal [-] ) , R. Hanák [-] - T. Malůš [-] , P. Jagoš [-] (55. R. Šimlík [-] ) , V. Minařík [-] (80. K. Hanák [-] ) , V. Šmehlík [-] - D. Kučera [-] , R. Škodák [-]

TJ Horňácko Hrubá Vrbka
L. Kováčik [-] - J. Blažek [-] , S. Horák [-] , P. Prášek [-] , D. Camfrla [-] (60. T. Tomešek [-] ) , P. Blažek [-] (38. M. Mlýnek [-] ) , V. Peprna [-] (15. R. Šmehlík [-] ) , L. Prášek [-] , O. Mikeska [-] , M. Janás [-] , V. Kutálek [-]

ŽK: 43. P. Prášek , 45. P. Blažek .
Hráči zápasu: M. Janás , V. Peprna , S. Horák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HUSÁR Vojtěch - HUSÁR Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.