0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Šilheřovice - TJ Ludgeřovice 0:4


Branky


0

Ludgeřovice si odvážejí z Šilheřovic všechny 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačný poločas pro hostující tým

Ludgeřovice se do svého soupeře s chutí zakously již od 1. minuty. Po několika šancích se gólově prosadily v 17. minutě, kdy z hranice vápna krásně vystřelil Zoubek a jeho obstřel skončil za zády bezmocného brankáře Kohlera - 0:1. Po obdržené brance domácí hru opticky vyrovnali a do obrovské šance se dostal Jakubec, ale jeho střelu skvěle chytil Hájek. V 35. minutě se po krásné kombinaci Fojtíka s Klosem prosadil Hofrichter - 0:2. O 2. minuty později bylo definitivně vymalováno. Vyloženě silou vůle dotlačil míč za záda Kohlera obrozený střelec Zoubek, který přidal 2.branku v utkání - 0:3. Hráči se šli ohřát do šaten za stavu 3:0 pro hosty. 

Poklidný druhý poločas

Druhá půle se pouze dohrávala. Domácí hrozili především ze standartních situací, ale ludgeřovická obrana byla vždy pozorná. Nejvíce soubojů absolvovalo duo Jakubec - Balgar, mezi kterými to v některých momentech pěkně jiskřilo. Hosté mohli několikrát navýšit skóre, ale Pěntkovi se před prázdnou bránou rozklepaly kolena. V 76.minutě se po další pěkné kombinační akci hostí prosadil Lukáš Stepek a uzavřel skóre nedělního klání na 0:4. 



Sestavy


TJ Sokol Šilheřovice
T. Köhler [-] - P. Jakubec [-] (72. V. Pistovčák [-] ) , T. Čapča [-] , J. Thomas [-] , D. Lukáš [-] , L. Machala [-] , R. Redzina [-] , P. Redzina [-] , P. Bittner [-] , J. Škrkoň [-] , R. Ničman [-]

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - P. Zoubek [-] , L. Fojtík [-] (77. M. Klos [-] ) , M. Pěntka [-] (72. R. Bělan [-] ) , L. Stepek [-] , K. Klos [-] , R. Fejerčák [-] , D. Balgar [-] , M. Postředník [-] (84. J. Adamčík [-] ) , K. Hofrichter [-] , D. Nagy [-] (80. D. Važík [-] )

ŽK: 80. D. Nagy .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KRIŠTOF Adam - HAM Tomáš, ŠABACKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.