0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Ludgeřovice - TJ Slavia Píšť 0:0


Branky


0

Ludgeřovice ve šlágru kola nedokázaly využít výhodu domácího prostředí a pouze remizovali s Píští 0:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Hned začátek utkání nám nabídl strhující boj. Hostující Slavie se domácích nezalekla a již v 2. minutě se hnal do šance hostující útočník Zulfijaj, ale jeho střela neměla parametry na to, aby nějak vystrašila brankáře Hájka. V 10. minutě musel domácí trenér sáhnout k vynucenému střídání, protože po tvrdém dopadu nemohl ludgeřovický Pěntka pokračovat ve hře. V 19. minutě se k nebezpečné hlavičce dostal hostující Slavík, ale nedokázal trefit prostor mezi 3 tyčemi. O 2 minuty později zachytil nepřesnou přihrávku skvěle hrající Fojtík, přihrál na úplně volného Bělana, který sám před brankářem Grossem selhal a poslal balón těsně vedle pravé tyče. Ve 22. minutě dostal domácí Nagy žlutou kartu a z následné rozehrávky vystřelil vedle Bačo. Ve 30. minutě se slávistický Bačo prodral kolem lajny a jeho centr jen těsně netrefil agilní Zulfijaj. Toto duo Bačo - Zulfijaj dělalo obraně domácích pěkné problémy. Asi v největší šanci hostů v 1. poločase se ocitl Bačo, který v souboji 1 na 1 využil podklouznutí Balgara a jeho následnou akci doslova za minutu dvanáct zachránila domácí obrana. Úplně poslední šanci prvního poločasu měl na svědomí Karel Klos, který ale z volného přímého kopu trefil pouze nad. Oba týmy tedy odcházely do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Taktická bitva pokračovala

Na začátku 2. půle se strhl boj o 1. gól v zápase. První slovo měli domácí, kdy se ve 46. minutě uvolnil Fojtík, ale jeho slabá střela nenadělala starosti gólmanu Grossovi. Hned v zápětí se dostali hosté do obrovské šance. Na centr slavíka si naskočil Zulfijaj, jehož hlavičku s notnou dávkou štěstí vytěsnil Hájek. Tento zákrok domácí hráče ještě více nakopnul a ve 48. minutě se přes 4 hráče skvěle prodral Fojtík, jehož přihrávku nevyužil Klos, který střílel nad. Emoce byly znát, v 51. minutě se domácí obránce Hofrichter ohnal po jednom z hráčů hostí a dostal žlutou kartu, za kterou mohl být rád. V 56. minutě se do obrovské šance dostal rychlonohý Postředník, který sám před Grossem střílel pouze těsně nad. O minutu později střílel na druhé straně slávistický Masnica, ale také nad. V 59. minutě se dostal po centru Klose k hlavičce Balgar, ale ten míříl vedle. V 61. minutě se do další velké šance dostal hostující Masnica, ale jeho dobře umístěnou hlavičku fantasticky chytil Hájek. O pár chvil později se před pokutovým územím hostů uvolnil Zoubek, ale jeho skvěle mířená střela byla vytěsněna na roh Grossem, který předvedl zákrok utkání. Tento moment jakby zastavil na nějakou chvíli šance a začalo se hrát tvrdě. Po pár faulech rozdal solidně pískající rozhodčí po žluté kartě. V 76. minutě zkoušel štěstí Zoubek, ale jeho střela skončila nad břevnem hostující brány. O 10 minut později to opět zkoušel Zoubek, ale opět netrefil prostor 3 tyčí. Na nerozhodném výsledku tohoto šlágru nezměnila nic ani série rohů, kterou zahrával domácí tým. Konečný výsledek zápasu TJ Ludgeřovice - TJ Slavia Píšť byl před zhruba 400 diváky 0:0.    



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
David Balgar: Mrzí nás ,že jsme toto utkání nezvládli. :( Měli jsme proměnit 2 vyložené šance a odskočit v tabulce.

TJ Slavia Píšť
Karel Moric: Vyrovnané utkání, mohli jsme si odvést 3 body, ale taky 3 body ztratit



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - P. Zoubek [-] , L. Fojtík [-] , M. Pěntka [-] (10. R. Bělan [-] ) , L. Stepek [-] , K. Klos [-] , R. Fejerčák [-] , D. Balgar [-] , M. Postředník [-] (89. J. Kotlář [-] ) , K. Hofrichter [-] (74. K. Kolasa [-] ) , D. Nagy [-]

TJ Slavia Píšť
J. Gross [-] - J. Pyšno [-] , T. Horsinka [-] , J. Rzidký [-] - P. Petr [-] (46. N. Horváth [-] ) , L. Masnica [-] (64. P. Gašparik [-] ) , K. Moric [-] , J. Slavík [-] , A. Bačo [-] (70. D. Rozhon [-] ) , J. Frébort [-] - A. Zulfijaj [-] (86. D. Vala [-] ) -

ŽK: 22. D. Nagy , 51. K. Hofrichter , 71. L. Stepek - 60. J. Rzidký , 66. J. Tyleček , 87. D. Vala .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - JUŘIČKA Jiří, HELEKALOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.