Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

12.kolo, Středočeský | Beroun | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká výhra domácích v prvním zápase jara.


0

Chyňava B doma v prvním zápase jarní části přivítala tým Všeradice B . Hosté se sešli pouze v počtu devítí hráčů, výhra domácích v tomto případě nikoho nepřekvapila. V zápase padlo 10 branek a dva hattricky, tři body za vítězství si doma nechala Chyňava.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První hattrick domácích.

První zápas jarní části v Chyňavě začal za hvizdu rozhodčího Radka Špiváka, který vedl tento zápas. Již při nástupu hráčů bylo všem jasné, jakým směrem se bude tento zápas ubírat, hosté ze Všeradic přijeli v počtu devíti hráčů. Hned v páté minutě padl prvné gol do branky hostů, za záda brankáře se trefil M. Husák. I když převaha domácích byla velká, hosté se nenechali zastrašit a bojovali. V průběhu prvního poločasu se několikrát dostali k šanci, ale střely byly z dálky a nebo šly mimo branku. Domácí brankář neměl i díky svým spoluhráčům moc práce. Zato ale brankář v druhé brance měl práce více. Další gol byl k videní ve dvacátéčtvrté minutě, do branky hostů se trefil hráč M.Krmenčík , pět minut poté se po druhé v zápase trefil M. Husák , skóre v tuto chvíli bylo 3:0 . Chyňavský hráč M. Husák ve třicátítřetí minutě dal čtvrtý a svůj třetí gol. První hattrick zápasu přišel tedy velmi brzo. Na konečných 5:0 o poločase zvýšil M. Krmenčík ve třicátépáté minutě. Pro některé diváky překvapivě ve třicátéosmé minutě střídal hattrickový hrdina M. Husák za K. Řehoře. V posledních minutách prvního poločasu nepadl žádný další gol. 

Druhý hattrick domácích.

V druhém poločase na začátku střidal J. Pivoňka za hráče O. Jelínka. 



Sestavy


SK Chyňava B
O. Grygar [-] - R. Lepič [-] , M. Čermák [-] , T. Trávnička [-] , M. Bílý [-] - M. Krmenčík [-] (68. M. Lhoták [-] ) , J. Pivoňka [-] (46. O. Jelínek [-] ) , N. Žáček [-] , J. Hakl [-] - L. Kosprd [-] , M. Husák [-] (38. K. Řehoř [-] ) -

FK Všeradice 1932 B
S. Frühauf [-] - P. Staněk [-] , T. Anděl [-] , T. Kulhavý [-] , J. Simandl [-] , R. Hruška [-] , S. Urban [-] , T. Kunc [-] , M. Procházka [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠPIVÁK Radek - STEINER Daniel (N), LENER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.