L. Štreit 19. (p.)
L. Štreit 36.
2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 09:30

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Céčko Měřína si v bojovném zápase připsalo tři body


Branky


19. L. Štreit (p.) , 36. L. Štreit - 9. M. Ochrana
0

Béčko Borů se po prohře v Měříně s místním Celtikem propadlo na poslední místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili jednogólové vedení Borů

V úvodním jarním kole se představilo domácí Céčko Měřína, kterému po podzimu patřilo šesté místo v tabulce a hostující Béčko Borů, které bylo předposlední osmé. Dnešní zápas bylo nutné odehrát na náhradním hřišti. Nepřízeň počasí v posledních dnech a vytíženost hlavního hřiště by tento nápor zápasu poznamenala. Prvnich 10. až 15. minut hosté z Borů měli více ze hry a v této fázi zápasu přišla jejich vedoucí branka. V 9. minutě Miroslav Ochrana střelou zpoza vápna a s přispěním teče domacího hráče poslal hosty do vedeni - 0:1. Po inkasované  brance domácí začali vyrovnávat hru a v 19. minutě domácí Pokorný šel důsledně do vápna za balonem, kde ho hostující hráč fauloval. Sudí Čech nařídil správně penaltu, kterou proměnil v 19. minutě Lubomír Štreit - 1:1. První půle už pomalu vyhlížela konec a s další akcí se trefil ve 37. minutě domácí Lubomír Štreit spoza vápna k tyči podruhé. Domácí šli tedy do kabin za vedoucího stavu - 2:1.

 

Druhá půle branku nepřinesla

V druhé půlce měli hosté z Borů více ze hry a domací držel kvalitním výkonem v brance domácí Jan Kožený. Zápasu by asi slušela remíza, ale domácí podali bojovný výkon a uhájili vítězství. V tabulce tedy domácí Celtik udržel šestou pozici. Naopak hosté z Borů klesly až na samotné dno IV. třídy. Příští kolo navíc čeká Bory lídr tabulky z Březí. Céčko Měřína zavítá do Osové Bítýšky B, pro kterou to bude premiéra v jarní části soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín C
Martin Blažek: Bylo to naše první utkání jara a bylo znát, že nám ještě chybí ta sehranost. Ale věřím, že postupem času to bude lepší a lepší. Musím hráče pochválit za bojovnost a odhodlání se porvat o vítězství v zápase. Ale dva hráče musím vyzdvihnout a to Koženého J. a Štreita L.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín C
J. Kožený [-] - P. Svoboda [-] (60. D. Krejčí [-] ) - K. Smejkal [-] , O. Palík [-] (46. R. Hošek [-] ) - I. Prchal [-] , O. Stoklasa [-] , E. Szabó [-] (46. J. Krčál [-] ) , L. Stejskal [-] , J. Necid [-] , O. Pokorný [-] , L. Štreit [-]

TJ Družstevník Bory B
M. Pokorný [-] - P. Viliš [-] (46. J. Kujal [-] ) , M. Ochrana [-] , Š. Křehlík [-] (75. J. Dvořák [-] ) , J. Sojka [-] (46. M. Burian [-] ) , P. Psohlavec [-] , V. Gregar [-] , Z. Hlaváč [-] , P. Burian [-] (46. L. Kříž [-] ) , J. Milota [-] , L. Kaštan [-]

Hráči zápasu: J. Kožený , L. Štreit .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ČECH Miloš - BAČÁK Petr (N), VESELÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.