Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

26.kolo, Středočeský | Kutná Hora | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly Vojtíška zajistily Malínu tři body


Branky


0

Tomáš Vojtíšek skóroval dvakrát v průběhu druhého poločasu a zajistil tak Malínu tři body. Malín po celý zápas tlačil Zbraslavice a díky výhře se stále drži v kontaktu se špičkou soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty dostal do vedení Winkler

První poločas moc zajímavých příležitostí nepřinesl. Malín sice byl lepším týmem, ale svou převahu nedokázal gólově vyjádřit. A když v 11. minutě poslal Winkler do vedení Zbraslavice bylo jasné, že Malín bude mít složitou práci, aby otočil výsledek. Do poločasu se mu to ovšem nepovedlo, a tak šli oba týmy do kabin za stavu 1:0 pro hosty.

Útočná síla malínských začala úřadovat

Úvod druhého poločasu, ale vyšel malínským báječně. Nejprve v 53. minutě Josef Kraus srovnal na 1:1. O pět minut později otevřel svůj jarní gólový účet Tomáš Vojtíšek a poslal tak domácí do vedení 2:1. Malín ovšem nepolevil a v tlaku dále pokračoval. Hosté za druhý poločas prakticky neohrozili branku soupeře. Když potom v 78. minutě Tomáš Vojtíšek přidal i svou druhou jarní branku a zvýšil na 3:1, bylo o zápase prakticky rozhodnuto. Hosté se nedokázali nějakou souvislejší kombinací dostat na polovinu soupeře a vyvinout tak v závěru tolik potřebný tlak. Už to vypadalo, že domácí si připíši vítezství o dvě branky, ale v poslední minutě utkání ještě výsledek kosmeticky upravil Ondřej Radil na 2:3 z pohledu zbraslavických. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Zbraslavice
Pavel Herčík: Soupeř byl jednoznačně lepší. My jsme si nedokázali vytvořit jedinou pořádnou šanci v druhém poločase navíc jsme snad ani nevystřelili na branku.



Sestavy


TJ Sokol Malín
J. Pospíšil [-] - M. Kročák [-] (86. J. Řípa [-] ) , T. Vojtíšek [-] , M. Janoušek [-] , P. Štoček [-] , L. Kraus [-] , J. Kraus [-] , P. Rathauz [-] , J. Handa [-] (65. P. Rezler [-] ) , J. Husa [-] , M. Novotný [-]

TJ Sokol Zbraslavice
D. Březina [-] - V. Hlava [-] , R. Mičke [-] (83. Z. Lanc [-] ) , M. Veselý [-] , P. Dubják [-] (88. D. Jandus [-] ) , O. Radil [-] , P. Herčík [-] , J. Semerád [-] , J. Winkler [-] (65. D. Byrwa [-] ) , B. Pospíšil [-] , J. Veselý [-]

ŽK: 73. L. Kraus - 20. V. Hlava , 44. M. Veselý , 71. J. Veselý , 74. P. Herčík .
Místo: Malín. Počet diváků: 45. Rozhodčí: LEDVINA Lubomír - MÜLLER Valter, PROCHÁZKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.