1:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Kutná Hora | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

René Mičke sestřelil domácí Uhlířské Janovice čtyřmi góly


Branky


42. M. Veliký - 68. R. Mičke , 75. R. Mičke , 84. R. Mičke , 88. R. Mičke
0

Čtyři góly v rozmezí dvaceti minut přinesly Zbraslavicím tři body. Domácí v prvním poločase využili pouze jednu ze svých tří šancí a tak se v druhém trestalo na druhé straně. Tři body dostaly Zbraslavice před Malešov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Velikého znamenal vedení

První poločas se nesl ve znamení neproměňování šancí. Domácí Janovice nedokázali proměnit dva samostatné nájezdy na brankáře Březinu. "Možná, že nás Janovice i trochu podcenili," podotkl trenér Zbraslavic Váňa. Až Michal Veliký ve 42. minutě vstřelil první branku zápasu 1:0. Do konce prvního poločasu už se ani jednomu týmu nepodařilo skórovat, a tak se šlo do kabin při vedení domácích o jednu branku. Poločasová přestávka nicméně měla pozitivní vliv především na hostující hráče.

Lekce z produktivity přinesla tři body hostům

Začátek druhého poločasu ještě žádnou branku nepřinesl. Gólový pytel se roztrhl až v 68. minutě. V téhle minutě začalo představení Reného Mičke, který vyrovnal na 1:1. Svou druhou branku přidal v 75. minutě, když už posílal Zbraslavice do vedení 2:1. Definitivní pojistka a završení jeho hattricku přišlo v 84. minutě, to Mičke zvyšoval už na 3:1. Nemohoucnost domácích ve druhém poločase, měla možná příčinu v malém počtu hráčů: "Bohužel jsem neměl moc lidí na střídání," připomněl trenér domácích Forster. Hattrick byl ale zbrslavickému útočníkovi málo, a tak v 88. minutě přidal ještě čtvrtou branku a podtrhl tak jasnou dominancí hostů ve druhém poločase. "Ve druhém poločase jsme jasně dominovali," chválil hru hostů Pavel Herčík.



Ohlasy k zápasu


FK Uhlířské Janovice B
Forster - trenér: Bohužel jsme ve druhém poločase úplně odpadli. Nebylo ani moc lidí na střídání.

TJ Sokol Zbraslavice
Pavel Herčík: Druhý poločas jsme zápasu dominovali. Možná, že nás Janovice i trochu podcenili.



Sestavy


FK Uhlířské Janovice B
J. Kmoch [-] - A. Sojka [-] , T. Kulhánek [-] , L. Blecha [-] , P. Kalous [-] - L. Čížek [-] , M. Jelínek [-] , N. Marek [-] - M. Veliký [-] , M. Stoupa [-] (81. R. Masarovič [-] ) - D. Kulhánek [-] (52. T. Vyhnánek [-] )

TJ Sokol Zbraslavice
D. Březina [-] - J. Semerád [-] , B. Pospíšil [-] , V. Hlava [-] , J. Winkler [-] (66. D. Byrwa [-] ) , R. Mičke [-] , M. Veselý [-] , P. Dubják [-] , O. Radil [-] , P. Herčík [-] , Z. Lanc [-]

ŽK: 17. L. Blecha , 52. D. Kulhánek , 64. T. Vyhnánek - 24. P. Herčík .
Místo: Uhlířské Janovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pudil Václav - MUCHA Daniel, BABÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.