Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Kladno | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný vítězně s Lidicemi


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle jasně pro domácí

V úvodu utkání se hra přelálavala z jedné strany na druhou, ale domácí měli více ze hry a tlačili se častěji do zakončení. Žádná z jejich slibně se rozvíjejících šancí ale brankou neskončila. Aaž přišla 31. minuta a poprvé k radosti domácích fanoušků rozvlnil hostující síť domácí Duda a upravil tak stav utkání na 1:0 z pohledu domácích. O 10 minut později domácí navýšili vedení, když se prosadil Ha Nhat Tuan a vstřelil tak branku na 2:0. Ve zbytku poločasu se už nic zajímavého nestalo, a tak se šlo do kabin za výsledku 2:0 pro domácí celek.

Domácí si vítězství pohlídali

Ve druhé půli domácí potvrdili aktuální formu a drtivým nástupem potřetí udeřili. Míč si přebral Jan Nachtigal a střelou z poza vápna zvýšil už na rozdíl tří branek ve prospěch domácích. A když v 60. minutě opět Jan Nachtigal vstřelil svou druhou branku v utkánání bylo o osudu utkání rozhodnuto - 4:0. O 6 minut později se ještě nechal vyloučit hostující Pluhař Stanislav za hanlivý výrok směrem k rozhodčímu a poté už domácí v poklidu utkání dohrávali. I přes to, že byli hosté v deseti, tak se jim podařilo vstřelit čestnou branku. 6 minut před koncem snížil na 4:1 hostující Lavička. Ve zbytku druhé půle už žádná branka nepadla a proto domácí zvítězili 4:1 a naprosto zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný B
Nachtigal Jiří: V dnešním utkání jsme předvedli aktuální naši formu a hostující tým jsme ve všem směrech jasně přehráli. Paradoxně po vyloučení hostujícího týmu jsme polevili a ti nás přehrávali, ale to už bylo zapříčiněno tím, že jsme vedli 4:0.

TJ Sokol Lidice
Pergler Martin: Dnes jsme nepodali dobrý výkon. Vyloučení za tohle? Sice to už nic nerozhodlo, jelikož jsme prohrávali 4:0, ale něco by mohl rozhodčí přeslechnout. Každopádně musíme v příštím kole mnoho věcí zlepšit.



Sestavy


SK Slaný B
R. Mareš [-] - R. Šaroch [-] , P. Klusáček [-] - J. Peška [-] (67. P. Žďárek [-] ) - M. Žahour [-] , L. Kuhn [-] (46. P. Matoušek [-] ) , M. Nykl [-] (62. N. Hrubík [-] ) , A. Beneš [-] (46. D. Sirůček [-] ) , M. Stibor [-] , L. Volf [-] , O. Kuba [-]

TJ Sokol Lidice
V. Zach [-] - T. Vysloužil [-] , T. Radosta [-] , E. Čolo [-] (46. P. Rudek [-] ) , L. Falout [-] , M. Hoffmann [-] , P. Vosyka [-] , M. Záleský [-] , V. Vysloužil [-] , M. Kochlefl [-] , P. Štika [-] (26. J. Topka [-] )

ŽK: 43. P. Klusáček , 53. O. Kuba - 39. J. Topka .
Hráči zápasu: M. Stibor .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Svoboda Richard - ŘÍHA Jaroslav, BÁZLER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.