4:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Kladno | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Družec v domácím prostředí po obratu úspěšný


Branky


40. P. Kořínek , 67. M. Pergl (p.) , 73. O. Mačura , 90. M. Kozel - 7. J. Vébr , 15. J. Vébr
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas vyšel lépe hostům

Už v 7. minutě rozjásal početnou skupinku hostujících fanoušků Vébr, když dostal svůj tým do vedení - 0:1. V 15. minutě tentýž hráč zvýšil vedení hostů na 0:2, když se prosadil po samostatné akci. Domácí v tu chvíli byli jako opaření. Hosté se snažili opět o vstřelení branky, ale nepodařilo se jim to, když jim dvě šance zmařil výborným vyběhnutím domácí brankář a ani dorážku hostující tým nevyužil. Domácí tak přečkali řadu šancí hostů a poté se snažili s výsledkem něco udělat a hnali se za snížením. To se jim také podařilo a důležitou branku, 5 minut před koncem poločasu zaznamenal Kořínek - 1:2. Do kabin se šlo tedy za jednobrankového vedení hostů.

Obrat domácích

Do druhé půle vlévli domácí s tím, že chtějí zápas otočit a to se jim také podařilo. V 67. minutě dostali výhodu zahrávání pokutového kopu, který s přehledem a bez nervů nepohrdl domácí brankář Pergl a zapsal se do střeleckých tabulek. Domácí tento moment nakopl a již za 6 minut se dostali do vedení, když Mačura sám před brankářem hostí si věděl rady. 3:2. Hosté vrhli veškeré síly do útoku, ale ještě v 90. minutě inkasovali, když domácí mančaft využil jeden se svých brejků a skóroval Kozel. Diváci si v tomto utkání určitě přišli na své a muselo se utkání líbit.



Ohlasy k zápasu


SK Družec
Fronc Pavel: V 15. minutě byl sice náš tým zralý na ručník, avšak jsme ukázali, že máme velkou morální sílu a podařilo se nám nepříznivý stav utkání zvrátit a zvítězit. Velmi si těchto bodů vážíme.

TJ Sokol Vraný B
Liška Jan: Z počátku utkání se nám vše vedlo a dostali jsme se do vedení 2:0, které nesmíme tak lehce pustit. Domácí nás sice přitlačili, ale my jsme se zcela odevzdali a jen jsme bránili, to se nám také vymstilo.



Sestavy


SK Družec
M. Pergl [-] - J. Bucek [-] , T. Bacílek [-] , J. Bacílek [-] , P. Fronc [-] , O. Mačura [-] , J. Hlusička [-] (24. L. Plecitý [-] ) , J. Křivánek [-] , M. Kozel [-] , J. Konvalinka [-] , P. Kořínek [-]

TJ Sokol Vraný B
T. Löwe [-] - P. Hanzlík [-] , J. Koukolíček [-] (46. M. Kabourek [-] ) , J. Vébr [-] , T. Koten [-] , T. Beránek [-] , D. Hlavatý [-] , M. Klimpl [-] , R. Němec [-] , R. Nauš [-] (55. T. Novák [-] ) , J. Liška [-]

ŽK: 30. M. Kozel - 57. P. Hanzlík , 70. J. Vébr , 70. M. Klimpl . ČK: 67. P. Fronc .
Hráči zápasu: M. Kozel , P. Kořínek - J. Vébr .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hlavnička Martin - KREJSA Jakub, BLAŽEK Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.