1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čelákovice zaskočili domácí Velim


Branky


0

V tomto zápase se představily týmy ze středních pater tabulky kdy papírově silnější Velim nedokázala svoje vyšší postavení potvrdit. A podlehla jedenáctým Čelákovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se z kraje dostaly do vedení

Tento zápas byl velice bohatý na neproměnování šancí většinou ze strany domácích, kteří neproměnili snad osm až deset velkých šancí v prvním poločase. Už v prvních deseti minutách už to mohlo být po zápase ale nebylo jelikož Velim nedokázala využít ani jednu ze tři velkých šancí a stav tedy trval po nule na každé straně. Tedy přišel trest jak je to pořekadlo "nedáš dostaneš", které se na tento moment zápasu velmi hodil když ve třinácté minutě dali branku hosté když se krásnou střelou z dvaceti metru trefil přímo do "šibenice" Stanislav Lánský. Dokonce poločasu měla Velim obrovskou šanci ale opět ji nevyužila když z přímého kopu krásnou ranou trefil Hrabal spojnici od té se balon odrazil přímo k dobíhajícímu Kukalovi, který z malého vápna hlavou nepochopytelně nedokázal skórovat do prázdné branky a jen trefil břevno.

Velim vyrovnala

Druhý poločas byl skoro jako přes kopírák branka padla i do stejné branky ale radoval se jiný tým. Velim neustále tlačila a bušila na obranu soupeře šnací měli jako maku v makovém poli ale né a né ji využít. Břevno a zvonilo po hlavičce Hartiga. Další ohromná šance byla když Sabó přestřelil branku z deseti metrů. Až v sedmdesáté osmé minutě dal branku z rohu Daniel Hruška. Vyrovnal tak na 1:1.

Čelákovice berou bod navíc

Čelákovice proměnili čtyři penalty zatímco Velim jen dvě a tudíž mají bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Ceral Jiří (trenér): Soupeř ukázal kvalitu a hlavně jeho mladí hráči mají budoucnost. My můžeme litovat zahozených šancí, kterých bylo snad na tři zápasy. Ale máme bod a s tím určitě nejsem spokojen.




Sestavy


FC Velim
L. Svoboda [-] - M. Kyncl [-] , L. Vlk [-] , M. Hrabal [-] , L. Hartig [-] - D. Hruška [-] , O. Martikán [-] , A. Sabó [-] - M. Jansta [-] , J. Kukal [-] (65. K. Šmejkal [-] ) , J. Zajíc [-] (56. M. Kesner [-] )

SK Union Čelákovice
A. Hlaváček [-] - M. Helmich [-] , S. Lánský [-] (65. Z. Parůžek [-] ) , P. Bílek [-] , O. Kolovecký [-] (89. P. Koch [-] ) , M. Náhlovský [-] , R. Skuhravý [-] (46. O. Koch [-] ) , T. Matějka [-] , M. Dosoudil [-] , S. Ježek [-] (79. P. Hájek [-] ) , P. Pánek [-] (92. M. Arazim [-] )

ŽK: 64. M. Hrabal , 87. O. Martikán - 7. M. Helmich , 15. R. Skuhravý , 64. O. Koch , 72. S. Ježek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mansour Jakub - SUCHÝ Aleš, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.