Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí zválcovali Hosty


Branky


0

V tomto zápase domácí nedali hostům ani malou naději na výhru od začátku do konce bylo jasné kdo vyhraje. Ač hosté jsou postavení výše v tabulce nepotvrdili svoje postavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas hrůzy pro hosty

V první  poločase už v prvních deseti minutách se skoré změnilo když branku vstřelili domácí jmenovitě to byl hráč s číslem jedenáct Bohumil Mrština skóroval v deváté minutě a změnil stav na jedna nula pro domácí. O pár minut později v dvacáté šesté minutě domácí vedli už dva nula, když branku vstřelil Jaroslav Petržílka. Třetí branku vstřelil domácí Jan Horák, který zvyšoval už na tři nula. Poločas hrůzy pro hosty už byl u konce této poločas asi dlouho nezažili aby po prvních čtyřiceti pěti minutách prohrávali tři nula. Hosté se v tomto poločase vůbec na nic nezmohli. Mohli být rádi že to neskončilo ještě hůř.

Hosti korigovali tři minuty před koncem

Druhý poločas byl na góly stejný jako ten předešlý tudíž padly tři branky tentokráte, ale hosté vstřelili i branku. Poločas začal pomalu domácí si hlídali výsledek ale zřejmě jim ale tří gólový náskok nestačil tudíž začali opět útočit první varování přišlo v sedmdesáté třetí minutě,  ale tato výstraha ještě neskončila brankou to až akce na konci sedmdesáté šesté minutě domácí zvyšovali na čtyři nula zásluhou Martina Zahradníka stav čtyři nula dlouho nevydržel v osmdesáté páté minutě vstřelili branku opět domácí dnes již popáté a branku vstřelil Vojtěch Hora, který vstřelil poslední gól svého týmů. Hosté korigovali v osmdesáté sedmé minutě branku vstřelil Kotek Michal.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jedomělice
Roubal Jiří (trenér): Jsem spokojený s dnešním výkonem. Kluci si tři body zasloužili soupeř absolutně neměl šanci k ničemu jsme ho nepustili. Soupeř neměl nic a ještě dostal pět branek co víc si přát a to ještě před skvělými fanoušky.




Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
P. Kubenka [-] - M. Janda [-] (82. P. Vicenec [-] ) , M. Zahradník [-] , V. Hora [-] , J. Petržílka [-] (64. P. Jindra [-] ) , B. Mrština [-] , M. Buzek [-] , J. Horák [-] , R. Knotek [-] , J. Průcha [-] , J. Charvát [-]

TJ Libice nad Cidlinou
R. Antl [-] - R. Novák [-] (72. R. Holub [-] ) - L. Petráň [-] (46. T. Faltýsek [-] ) , M. Kutil [-] , P. Lambert [-] (46. P. Czernin [-] ) , Z. Churavý [-] , M. Kotek [-] , T. Jandzík [-] , L. Kratochvíl [-] , T. Brtek [-] , J. Kalina [-]

ŽK: 35. J. Průcha , 56. M. Zahradník , 75. B. Mrština , 79. R. Knotek , 88. J. Charvát , 91. P. Jindra - 11. R. Holub , 20. P. Lambert , 39. M. Kotek , 41. Z. Churavý , 58. M. Kutil .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Divílek Peter - HŮLA Petr, KOTLÁR Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.