Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mladého útočníka Marka Ramšáka


Branky


0

Zápas rozhodl mladý útočník s číslem jedenáct Marek Ramšák, který rozhodl o osudu tohoto utkání a díky vstřelenému "hattricku" se dostal do sestavy kola. Velim se díky jeho gólům přeskočila devátou Libici o skóré.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Ramšáka rozhodly o osudí první půle

V prvním dvaceti minutách se utkání jevilo jako velmi vyrované. Nikdo by nečekla že zápas skončí takovým rozdílem ve skóré. Dokonce první šanci zápasu měli domácí kdy v šestnácté minutě se dostal do vápna Libický Churavý ale branku nevstřelil. Tudíž se zase ukázalo pravdivé pořekadlo "nedáš, dostaneš" a ve dvacáte minutě vstřelil první branku utkání a svoji druhou v sezóně Marek Ramšák. Ve třicáté třetí minutě opět skóroval Marek Ramšák který zvýšil na rozdíl dvou gólů. Stav byl 2:0. Dokonce poločasu se nic závažného nestalo a tudíž Velim vedla díky dvoum gólům Ramšáka dva nula.Hosté toho v první půli moc nepředvedli a tak mohou být rádi za výsledek 2:0 po první půli.

Ramšák završil hattrick

Druhý poločas začal jasnou převahou Velimi, která se snažila zápas rychle ukončit tím že vstřelí třetí branku. Tu vstřelila v šedesáté čtvrté minutě opět Marek Ramšák, kterým tímto gólem završil svůj hattrick a definitivně odrovnal soupeře. Velmi ještě vstřelila jednu branku a tu v sedumdesáté minutě Daniel Hruška, který pečetil skóre na konečných 4:0. Zápas skončil čtyř gólovým rozdílem ve prospěch domácí Velimi, která díky zisku těchto tří bodů přeskočila devátou Libici a posunula se na osmou pozici.Hosté ani v druhé půli nebyly moc aktivní.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Ceral Jiří (trenér): Tento zápas se nám vyvedl je skvělé že jsme získlai tři body.Tento zápas jsme ovládli nejen díky třem gólů Marka ale i práci celého týmu který dnes dobře fungoval a bylo na nich vidět že chtěli vyhrát.




Sestavy


FC Velim
L. Svoboda [-] - L. Hartig [-] (72. M. Kesner [-] ) , M. Hrabal [-] , L. Vlk [-] , M. Kyncl [-] - M. Jansta [-] , D. Hruška [-] (80. A. Srp [-] ) , O. Martikán [-] - J. Kukal [-] (83. J. Nedbal [-] ) , M. Ramšák [-] (70. J. Slavík [-] ) , J. Zajíc [-] (54. A. Sabó [-] )

TJ Libice nad Cidlinou
L. Kmoch [-] - R. Tafel [-] (60. P. Lambert [-] ) , Z. Churavý [-] , D. Kocourek [-] , J. Kalina [-] , F. Awuku [-] , M. Kotek [-] (76. L. Velčovský [-] ) , J. Lukavec [-] (83. M. Kutil [-] ) , L. Kratochvíl [-] (83. R. Novák [-] ) , T. Brtek [-] , T. Jandzík [-]

ŽK: 68. L. Hartig - 68. P. Lambert , 73. Z. Churavý . ČK: 90. P. Lambert .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šulcová Lucie - HANÁK Leoš, MELNAR Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.