0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 10:30

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šestá Libice přivítala poslední Červené Pečky na domácím hřišti


Branky


2

 Zápas měl jasného favorita, ač výsledek tomu neodpovídá poslední Pečky jsou na vzestupu a obrali o všechny body i Libici.Libice ztratila všechny tři body na domácím hřišti což je s Pečkami trestuhodné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pečky překvapili domácí

 Zápas se od začátku vyvíjel tak jak všichni očekávali jasnou převahou domácích ale z čista jasna přišel brejk hostů a stav byl 0:1, když ve 29. minutě rychlý kontr zakončil hostující útočník Jaroslav Svoboda jenž už neměl problém prostřelit domácího brankáře Antla. Poté už na hřišti po zbytek zápasu vladli domácí jenž měli do konce poločasu spousty šancí ale žádnou nedokázali využít a skórovat. Největší šance měl domácí utočník Zdeněk Churavý ,který bohužel pro domání Libici nedokázal žádnou ze svých šancí proměnit. Tak se šlo za stavu 0:1 pro Červené Pečky, kteří tento poločas doslova probránili.

Neúspěšné dobývání hostující branky

 Druhý poločas začal jako ten první obrovským tlakem domácích ale ty stále nedokázali najít recept na hostující obraný blok. Hosté v obraně působili velmi kompaktně, měli LIbici dobře přečtenou a poštěli je většinou ke střelám zpoza vápna které buť končili vedle,nad nebo v rukavicích skvělého golmana Petra Malého. V 51. minutě viděl žlutou kartu hostující Radovnický a o minutu požději tudíž v 52. minutě domácí Lambert. V 63. minutě měl další velkou šanci Zdeněk Churavý ale toho potřetí v zápase vychytal Petr Malý. To byla asi poslední šance domácích kteří poté už zápas zřejmě vzdaly. Tak zápas skončil překvapením 0:1 pro poslední Červené Pečky jenž poslední dvou zápasů plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Libice nad Cidlinou
Zdeněk Churavý (útočník): Zápas jednimí slovem "naprd". Tři body nemáme neproměnil jsem tutovky.

FK Červené Pečky
Malý Petr (brankář): Kluci přede mnou působili hodně dobře takticky. Plnili všechny pokyny které nám trenér zadal. Doufám že se nám povede natáhnout sérii výher o další zápas



Sestavy


TJ Libice nad Cidlinou
R. Antl [-] - V. Sosnovský [-] , L. Kratochvíl [-] , T. Brtek [-] , P. Lambert [-] , R. Tafel [-] , P. Sopr [-] (59. J. Lukavec [-] ) , J. Kalina [-] , L. Velčovský [-] (65. M. Kutil [-] ) , J. Šimek [-] , Z. Churavý [-]

FK Červené Pečky
P. Malý [-] - M. Peterka [-] , J. Svoboda [-] (74. J. Karban [-] ) , J. Hradílek [-] , J. Kulhánek [-] , J. Čejka [-] , M. Dudla [-] (90. M. Rauch [-] ) , J. Touška [-] , M. Šourek [-] , P. Bílek [-] , J. Radovnický [-]

ŽK: 43. J. Kalina , 52. P. Lambert - 51. J. Radovnický .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Hanák Leoš - POLÁK Ivo, VYHNAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 4. 2016 20:30
Dobrý den Jakube,
děkujeme za poslední větu, každá pochvala je super. Redaktoři čerpají informace od klubů. Pokud budete přítomen v budoucnu nějakému zápasu a budete mít chuť, pošlete nám jeho průběh prostřednictvím registrované sekce.
Děkujeme, fotbalunas.cz
8. 4. 2016 14:12
Autor tohoto článku nemohl být osobně přitomen tomuto zápasu, tým ČP měl celozápasovou jednoznačnou převahu nad domácím týmem, ať už co se týče držení míče, tak i neproměněných šancí a výsledek je velmi milosrdný pro domácí. Článek je v úplném rozporu se články na Kolínském a Nymburském deníku, které vystihují podstatu zápasu. Chybnost tohoto článku dokládá i sestavy a střídání týmů, například Karban je brankář, který nebyl vůbec na zápase a zde je zapsáno jeho střídání v 74. min do pole. Abych jen nekritizoval, děkuji mnohokrát webu fotbalunas za obnovení článků k této soutěži.