Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 16:30

26.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střítež nadělila Bystřici bůra


0

V posledním domácím utkání Střítež přivítala Valašskou Bystřici. Po vyrovnané první půli si domácí nakonec na svém soupeři smlsli a zvítězili jasně 5:2. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baláž jediným poločasovým střelcem

Střítež v oslabené sestavě přivítala na svém trávníku Valašskou Bystřici. Hosté od úvodního hvizdu tahali za kratší konec, přesto v prvním poločase inkasovali pouze jednou, hned v 8. minutě se prosadil domácí záložník Josef Baláž – 1:0. Hosté měli i přes nemastný neslabý výkon možnost ke srovnání skóre, David Bolf se dvakrát řítil na domácího gólmana Cupera, ale nejprve přestřelil a podruhé nedokázal na domácího gólmana vyzrát. 

V utkání nakonec padlo sedm branek

Hned v úvodu druhé půle přišlo vyrovnání. Vrábel neuspěl v šestnáctce s přihrávkou pod sebe, míč se však k němu vrátil a následně jej nezištně poslal na zadní tyč, kde se nacházel osamocený Tomáš  Mroček, jenž vyrovnal – 1:1. Po vyrovnávací brance však domácí převzali otěže zápasu a hosty do ničeho nadále nepouštěli. O osm minut později vrátil vedení na domácí stranu Matouš Melichařík – 2:1. Za dalších dvanáct minut už Střítež vedla o dva góly, Maleňáka podruhé v utkání překonal Josef Baláž – 3:1. Domácí byli lepší a osm minut před koncem utekli na rozdíl tři branek, podruhé v zápase skóroval i Matouš Melichařík – 4:1. Hosté úplně odpadli a inkasovali ještě jednou, tentokrát z kopačky Michaláka – 5:1. Minutu před koncem zápas kosmeticky upravil Jakub Vrábel, jenž se prosadil po samostatném úniku – 5:2. Střítež byla lepším celkem a zvítězila jednoznačně 5:2.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střítež
Dušan Janošek - trenér:

TJ Sokol Valašská Bystřice
Josef Maleňák, brankář: "Tentokrát to z naší strany byla katastrofa, hráli jsme tragicky. Defakto jsme nehráli nic, i když byl soupeř oslaben, tak hrál, co potřeboval a na nás to stačilo. První poločas byl ještě jakš takš, ale v druhém poločase to byla tragédie, defakto všechny góly padly po našich chybách."



Sestavy


TJ Sokol Střítež
D. Cuper [-] - J. Frydrych [-] , L. Gerla [-] , P. Šichtář [-] - J. Michalák [-] , Z. Hoffman [-] , J. Baláž [-] , M. Melichařík [-] - M. Melichařík [-] , M. Vavruša [-] - M. Basel [-]

TJ Sokol Valašská Bystřice
J. Maleňák [-] - O. Vašek [-] , F. Křiva [-] , R. Vlček [-] , M. Bolf [-] - O. Vaněk [-] (42. T. Mroček [-] ) , P. Pohořelský [-] , J. Majer [-] - J. Vrábel [-] , D. Bolf [-] , R. Macháček [-] (89. T. Petrůsek [-] )

ŽK: 45. M. Melichařík - 65. D. Bolf , 85. T. Mroček .
Hráči zápasu: J. Baláž , M. Melichařík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FRANTIŠÁK Václav - BASEL Jan (N), BOLF Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.