5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 16:30

24.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choryně deklasovala rezervu Karlovic


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Landa opět řídil výhru svého celku

Velice zajímavý duel se dal očekávat v Choryni, kde místní Sokol přivítal béčko divizních Karlovic. Oba celky se pohybují na předních místech tabulky, pokud ale Choryně pomýšlí na postup do vyšší soutěže, musí si poradit i s těmito těžšími soupeři. Úvod zápasu byl v jasné režii domácích. Choryně vysunula od úvodních minut presing a znepříjemňovala soupeři rozehrávku. Ve 12. minutě vyústil úvodní tlak v první branku utkání, Jiří Landa unikl po pravé straně hřiště, našel před brankou nikým nehlídaného Pavla Tvrdoně a ten měl spoustu času k uklizení míče do odkryté sítě – 1:0. Choryňští si vypracovávali i další šance, ale nedokázali překonat gólmana Bila. Karlovice ukázaly, že také umí zaútočit, ale ani kanonýr Šimák, ani jeho spoluhráči nedokázali překonat navrátivšího Ječmeně. Pojišťující druhá trefa Choryně přišla až dvě minuty před odchodem do šaten, Luboš Tvrdoň dostal míč po autovém vhazování, na zadní tyč poslal přesný centr na Jiřího Landu a ten nikým nebráněn hlavou nekompromisně zavěsil – 2:0. 

Karlovice odpadly a nakonec inkasovaly pětkrát

Karlovice vstoupily do druhého dějství dobře, chtěly s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale většina útočných akcí končila na pozorné obranné čtyřce domácích. Hosté nevyužili své šance, a tak byli právem potrestáni. Jiří Landa opět utekl hostujícím obráncům, na malém vápně si všiml osamoceného Jiřího Hadvičáka, který zvýšil už na 3:0. O minutu později šli domácí do čtyřbrankového trháku po úplně stejné akci, tentokrát však Jiří Landa asistoval Jakubu Vedralovi – 4:0. Svůj další vynikající výkon korunoval ve velké formě hrající Jiří Landa druhou trefou v utkání, když zakončoval Vedralův únik střelou do prázdné branky – 5:0. Hosté po třetí inkasované brance úplně odpadli a z Choryně si odvezli bůra. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Choryně
Luboš Tvrdoň - kapitán: "Čekal nás důležitý zápas s kvalitním soupeřem v boji o druhé místo, o které se na dálku pereme s Halenkovem. Úvod zápasu byl v naší režii, vysunuli jsme presink, kterým se v posledních kolech pyšníme a znepříjemnili jsme soupeřovi rozehrávku. Karlovice měly plné nohy práce s bráněním našich krajních záložníků a útočníků. V druhém poločase chtěli něco s výsledkem udělat a dát kontaktní branku, ale jejich akce končily před naším pokutovým územím. Za stavu 3:0 hosté odpadli. Čekal jsem od nich víc, byli slabí, neměli žádnou myšlenku a těžko nás bránili. Jejich nejlepším hráčem byl gólman Bil, který vychytal minimálně další tři branky."




Sestavy


TJ Sokol Choryně
M. Ječmeň [-] - M. Závada [-] (77. A. Sovák [-] ) , K. Landa [-] , L. Hadvičák [-] , P. Tvrdoň [-] (59. A. Kovář [-] ) , M. Staněk [-] , J. Landa [-] (69. J. Vedral [-] ) , T. Táborský [-] , J. Landa [-] , J. Hadvičák [-] , L. Tvrdoň [-]

FC Velké Karlovice+Karolinka B
T. Bil [-] - R. Gášek [-] , P. Škrobák [-] - V. Pinkava [-] , Š. Králík [-] - M. Šimák [-] - J. Maliňák [-] , A. Mynarčík [-] (73. J. Gröpel [-] ) , J. Langer [-] , P. Maliňák [-] , M. Kalus [-]

ŽK: 33. J. Hadvičák , 65. J. Landa - 31. P. Škrobák , 52. J. Maliňák , 58. J. Langer , 63. M. Šimák , 80. J. Gröpel .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOVÁŘOVÁ Jarmila - MÁCHA Jan (N), KRÁLÍK Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.